mynewspapers.net

Lista över brittiska växterStorbritannien har varierad jordar och ett milt klimat, vilket gör det ett lämpligt hem för ett stort antal växter. Dessa växter lever Storbritanniens många olika landskap, inklusive gräsbevuxen ängar, bergiga backar, våta myrmarker och tät skogsmarker. Enligt encyklopedien av folken, är cirka 9 procent av Storbritannien täckt av skogar. Medan många av dessa växter växer även utanför Storbritannien och i hela Europa, är andra endemisk till de brittiska öarna.

Fingerborgsblomma

Denna gemensamma brittiska wild flower producerar lila, vitt och rosa klockformade blommor som blommar mellan maj och juni. Fingerborgsblomma (Digitalis purpurea) är en örtartade perenna som växer till höjder mellan 2 och 5 fötter, med en spridning av 1 till 2,5 fötter. Denna växt föredrar fuktig, sur jord och halvskugga. Dess blommor likna fingrar klippt bort små handskar, därav namnet fingerborgsblomma.

Engelska Holly

Engelska järnek (Ilex aquifolium) är en native brittiska anläggning som producerar taggiga, glänsande, mörk-gröna blad och är populära i hem runt omkring fridagen. Denna växt växer till höjder mellan 15 och 50 tum, med en bredd av cirka 15 inches. Engelska holly producerar också röda, orange och gula bär. Anläggningen kommer att växa i sol till halvskugga men tål inte höga temperaturer eller hög luftfuktighet.

Gemensamma Korsört

Native till de brittiska öarna, gemensamma Korsört (Senecio vulgaris) är en gemensam anläggning i hela Nordamerika. Denna årliga växt har flikiga, gula blad och en röksvamp-formad vit blomma liknar maskros. Gemensamma Korsört kommer att växa mellan 4 och 20 inches. Denna blomma ofta växer i stora klasar i öppna fält och betraktas som ett ogräs av de flesta trädgårdsmästare.

Brännässla

Denna unika anläggning har små hårstrån i myrsyra; som ett resultat, kan Brännässla (Urtica dioica) producera en smärtsam svidande känsla när det kommer i kontakt med mänsklig hud. Brännässla växer till höjder mellan 2 och 4 fötter och producerar mörk-gröna blad ordnade oppositely längs stjälken. Dess små, Grönvit blommor blommar från juni till September.

Gul flagga Iris

Den gula flaggan iris, eller Iris pseudacorus, är en gemensam vilda blomma i hela Europa och Asien, inklusive de brittiska öarna. Den gula flaggan iris blommor har sex hylle segment. Tre av dessa, kallas falls, sloka utåt och nedåt. Tre inre segment, kallas standarder, varvas med faller. Dessa klargula blommor föredrar full sol och fuktiga jordar.