mynewspapers.net

Lista över brasilianska frukter & grönsaker

Lista över brasilianska frukter & grönsaker


Brasilien, känd för sin varma vädret och ljuvlig mat, producerar också en mängd olika frukter och grönsaker. Tillgången till dessa ingredienser varierar mellan olika regioner i landet. Deras höga näringsinnehåll göra dem utmärkt tillägg till någon måltid, eller som snacks alla av sig själva.

Acai frukt

Juice av acaibär, Funna i många juice eller smoothie, innehåller generösa mängder Omega 6 och omega nio fettsyror, samt en mängd vitaminer, mineraler och antioxidanter. Acaibär är ungefär lika stor som körsbär och har en djup lila färg. På grund av deras reparativ egenskaper gör acaibär bra efter träning och motion mat. Men se upp, om det lila juice spill, det kan lätt fläckar din favorit skjorta.

Jaca frukt

Jaca frukt, även känd som Jack frukt, är större än den genomsnittliga vattenmelon och kan orsaka svår skallskada om det föll på någons huvud. Denna frukt växer utanför stammarna av träd i Brasilien, faller av trädet när de är mogna. Den ätliga delen av frukten har en köttig, off-white massa.

Chuchu vegetabiliska

Denna grönsak original kom till Brasilien från franska Antillerna. Termen "chuchu" fungerar som ett benämna av ÖMHETSBETYGELSE i Brasilien. Denna päronformad grönsak växer på en vinstock och har en grön färg och fuzzy exteriör. Chuchu grönsaker växer överallt i Brasilien, men om du vill köpa dem i USA, besök utländska vegetabiliska delen av din lokala affär.

Kassava vegetabiliska

Kassava är en mycket hög perenn växt, ibland når en höjd av femton fot eller mer. Vi konsumerar det ofta i tapioka pudding utan att ens inse det. Endast Casava rötter och blad är ätliga. Dess näringsvärde är jämförbar med en potatis, även om kassava innehåller mer kalium och två gånger fibern.