mynewspapers.net

Lista över Bluetooth-enheter som ansluter till en Toyota Highlander

Lista över Bluetooth-enheter som ansluter till en Toyota Highlander


Några Toyota Highlanders har inbyggd Bluetooth-kapacitet som tillåter dig att ansluta din mobiltelefon till bilens ljudsystem för handsfree-ringer, såväl som att ansluta ett Bluetooth-headset till bilens GPS-systemet att lyssna till vända-vid-vända riktningen utan att besvära din passagerare. Toyota Highlander är kompatibel med alla Bluetooth-kompatibla mobiltelefoner, inklusive ett antal populära modeller.

Apple iPhone

Apple iPhone är kompatibel med Toyota Highlander. Förutom att kunna ringa och ta emot samtal via den Highlander högtalarsystem, har iPhone en inbyggd MP3-spelare som kan strömmas till bilens ljudsystem, så att du kan lyssna på musik medan du kör.

Droid

Droid, liksom de flesta andra Android-telefoner, är Bluetooth-kompatibel och kan anslutas till Toyota Highlander. Förutom att göra samtal, Droid X har möjligheten att köra en mängd program och har en HDMI-port som låter dig spela upp HD-video från telefonen på TV: n.

BlackBerry

De flesta BlackBerry-enheter är också Bluetooth-kompatibla, så att du kan ansluta dem till din Toyota Highlander för handsfree-samtal. Kontaktinformation från din BlackBerry kan också synkroniseras med din Toyota Highlander, så att du ser synligt på bilens streck som ringer dig innan du väljer att svara eller ignorera ett samtal.