mynewspapers.net

Lista över artiklar & förnödenheter som behövs att helt lämna ett förskola klassrum

Lista över artiklar & förnödenheter som behövs att helt lämna ett förskola klassrum


Förskola klassrum är utrustade med många olika objekt och levererar som sträcker sig från möbler till leksaker till lärande läroplaner. Förskoleåldern barn går i förskolan att lära sig, att spela, att utveckla socialt och att ha kul. Dessa mål måste hållas i åtanke när klassrummet är inredda och ställa in.

Läroplanen

Förskolebarn lär främst ABC och siffror. Utskrivbar kalkylblad används ofta för att lära ut detta, och det finns många olika typer av kalkylblad för denna åldersgrupp. Andra saker som behövs för dem är kritor, blankt papper, färger och markörer. När barn gör konstverk, ge våtservetter och hand rengörare för att rengöra sina händer. Också bör en förskola klassrummet ha bokhyllor fyllda med ålder lämpligt material för dessa studenter som böcker "Om du ger ett musen ett Cookie" och "Amelia Bedelia."

Objekt för lek

Förskolebarn har generellt inte en lång uppmärksam. På grund av detta, är förskola klassrum oftast fyllda med många olika typer av leksaker. Detta inkluderar block, Play-Doh, sandlåda, dockor, lastbilar och bilar och dockor. Brädspel av många slag behövs också för denna åldersgrupp, inklusive Candy Land, minne och rännor och stegar. Många förskolor också tillgång till en utomhus lekplats med gungor, rutschkanor och apa barer.

Möbler

En viktig aspekt av en förskola klassrummet är möblerna. Förskolebarn alltifrån vanligtvis i åldern tre till fem. Små bord och stolar ska vara i klassrummet; tabeller bör varierar i höjd från 16 tum till 22 tum. Andra möbler förnödenheter hyllor för leksaker, att tvätta händerna i handfat och badkar enheter eller lådor för leksaker och spel.

Datorer

Datorer blir en nödvändig artikel för förskola klassrum, alltför. En förskola klassrummet bör har flera datorer i det flera åldersanpassad programvara dataspel. Flera gemensamma förskola spel används är Jumpstart-program och programmet "Clifford den stora röda hunden läsning". Förskolan studenter generellt ges tid att spela på en dator varje vecka i skolan. Undervisning barn att använda datorer när de är unga hjälper till att förbereda dem för framtiden.

Andra objekt

Andra gemensamma saker som behövs lär mattor och musikframträdanden. Lärande mattor, finns i olika storlekar, former och teman, erbjuder lärande aktiviteter som brev övningar och bil som kör spel. Sjunga och göra musik är en annan verksamhet bedrivs i förskolan. För detta behöver en förskola klassrummet en CD-spelare, CD-skivor och musikinstrument. En förskola CD och aktivitet bok som erbjuds via en hemsida som heter Baby klassrummet. Denna CD innehåller pedagogiska sånger om former, siffror, seder och årstider. En lärare kan spela en gitarr under klass, att tillåta barnen att sjunga tillsammans. Vissa klassrum har också små instrument som barnen får spela, inklusive maracas, wood kvarter och shakers.