mynewspapers.net

Lista över Amish överlevnad livsmedelDe traditionella föreställningar av Amish folket hindra dem från att använda moderna bruksföremål som många tar för givet; i många samhällen med Amish är kylskåp och frysar sällan, om någonsin, använt. Genom detta, har Amish blivit skickliga på att producera och bevara livsmedel med väletablerade metoder från deras förfäder. Amish livsmedel, därför har blivit populär som "survival foods" eftersom de kan lagras och åberopas vid långsiktiga elektriska fel eller i fientliga miljöer.

Sorghum

Sockerdurra (eller sorghum melass) klassas av vissa som den främsta överlevnad mat som finns. Det odlas av många Amish samhällen över hela USA och är en överlevnad mat på två sätt. Sorghum grödor kan odlas i mycket strängare villkor än traditionell majs och kan överleva på mycket mindre vatten. Vid miljökatastrof, exempelvis är sorghum grödan mycket mer sannolikt att överleva och ge en näringskälla. Sockerdurra som utvinns ur sorghum grödan är en utmärkt leverantör av mineraler och är extremt lätt att bevara. Det påstås att en person kunde överleva så länge som behövs på 1 msk sweet sorghum i ett glas vatten om det tas varje dag. Detta råd är populära på överlevare webbplatser, verkar det finnas lite befintlig medicinsk forskning som stöder dessa påståenden.

Konserver

Lista över Amish överlevnad livsmedel


Amish är experter på att bevara och konservering livsmedel som de främst förlita sig på egen hand producera; eventuellt överskott lagras för vintern. Recept har fulländats under flera generationer så att livsmedel inte bara pågå i flera år men också smaka gott. Det finns flera Amish företag som levererar konserver, allt från frukt-och bärsaft till hela måltider.

Kött bevarande

Traditionellt djur slaktas under vintermånaderna, och det som inte äts omedelbart sedan botade och rökt innan att vara konserverad. Eftersom maten kokas i burken under konservering, kokar det helt, vilket innebär att kött inte kräver uppvärmning innan du äter. Detta gör den färdiga produkten utmärkt som en överlevnad mat, som är ingen förberedelse krävs som helst.

Torkad mat

Torkade livsmedel är allmänt känd som "space foods" eftersom astronauterna är försedda med måltider som är uttorkad för att bevara maten i rymden. Amish fulländade faktiskt tekniken av uttorkande äpplen och majs generationer innan idén användes av astronauterna. Torkade livsmedel ger en annan utmärkt överlevnad mat eftersom de är lätta att bevara, helt enkelt torkning och lagring av dem, och lätt att förbereda genom blötläggning i vatten.