mynewspapers.net

Lista över alkaliska bildar livsmedel

Lista över alkaliska bildar livsmedel


Människokroppen behöver alkaliska bildar livsmedel att balansera kroppens syra nivåer. Enligt Trans 4 sinne, den mänskliga blodet behöver pH-nivåer runt 7,35 till 7.45 för optimal hälsa och nivåer som ligger över eller under optimala pH-nivåer är ett tecken på dålig hälsa. Nivåer över 7 i pH-diagrammet är alkaliskt, medan nivåer under 7 är surt. Att lägga till mer alkaliska livsmedel till en diet kommer att förhindra sjukdomar och problem som rör syraproduktionen i magen efter att ha ätit.

Spenat

Spenat är en hög alkaliska bildar mat alternativ. Nyckeln till de högre nivåerna av alkalinitet i spenat är att äta rå spenat snarare än kokt spenat. När kokta, spenat är mindre alkalisk, i själva verket kan det bli sura när kokta. Även matlagning kommer att göra det mindre alkalisk, är det fortfarande ett livsmedel med hög alkalisk. Ett uns av rå spenat har ca 8% alkalinitet. När kokta, är spenat på linjen mellan syra och alkaliska, brukar hamna runt 1% sura.

Fikon

Enligt webbplatsen crohns.net, som ger information om sund livsstil och kost för alla inklusive de med Crohns sjukdom, är fikon en mycket hög alkaliska bildar mat. I själva verket kan ett uns av fikon studeras som har en potential för 30% alkalinitet. Det är en av de högsta potentiella alkaliska bilda livsmedel tillgängliga, vilket gör det perfekt för alla med hög syra eller som behöver mer basisk utgör livsmedel i sin kost.

Oliver

Oliver av något slag är höga i alkalinitet. Ett uns av oliver, gröna eller mogen, har ca 16% alkalinitet. Hög alkalinitet i Oliver överföringar i olivolja som Oliver, så olivolja har också höga alkaliska nivåer.

Grapefrukt

Grapefrukt är en frukt som är hög i citronsyra, är det också en alkalisk bilda mat. Enligt bindväv sjukdom webbplats, eller CTDS har citrusfrukter hög syrahalt innan de konsumeras, men de blir alkaliska bildar livsmedel efter de metaboliseras. De lämnar också alkaliska bakom. Grapefrukt har en alkalinitet på 1,7% per ett uns.