mynewspapers.net

Lista över aldehydgrupper diet livsmedelAldehydgrupper kosten, även känd som ketogen kost, har funnits sedan 1930-talet. Kosten är mycket fett och låg i kolhydrater och hjälper kroppen att bränna fett istället för glukos (kolhydrater). Kosten har använts hos personer som lider av epilepsi, eftersom det kan hjälpa att förhindra anfall. Aldehydgrupper kosten har också utvecklat en följande bland kroppsbyggare och fitness professionals på grund av dess förmåga att hjälpa användaren att bränna kroppsfett.

Kött

Kött är grunden för många aldehydgrupper dieter, eftersom köttet inte innehåller några kolhydrater. När du är på en aldehydgrupper diet, bör du äta en kombination av fett och magert kött. Äta för mycket fett kött kan höja dina kolesterolnivåer, så se till att balansera din konsumtion av kött med mycket magert kött. För fett kött, välja styckningsdelar som nötkött och revbensspjäll, axlar och mage. Kyckling och kalkon lår fungera bra också. För magra köttbitar, Välj kyckling och kalkon bröst och ytterfilé, flank, runda och filé av nöt- och fläskkött. Fisk är en av de bästa aldehydgrupper diet livsmedel eftersom vissa typer av fisk, som lax och sardiner, är laddade med hjärtat sunda omega-3 fettsyror.

Oljor

Oljor är också aldehydgrupper diet livsmedel eftersom de består av mestadels fetter. Olivolja och rapsolja, i synnerhet, är hög i hjärtat hälsosamma enkelomättade och fleromättade fetter. Förutom att vara del av en aldehydgrupper kost, kan konsumerar dessa typer av fetter ha ytterligare fördelar, exempelvis hjälper till att sänka ditt kolesterolvärde. Andra oljor som du kan äta som en del av en aldehydgrupper kost inkluderar safflorolja, sojaolja, majsolja, solrosolja och sesamolja.

Grönsaker

Vissa grönsaker arbetar i en aldehydgrupper kost och vissa inte, eftersom vissa grönsaker är hög i kolhydrater. Hålla sig till grönsaker som sallat, broccoli, sparris, gurka, oliver, paprika och kronärtskocka. Undvika potatis, morötter, majs och ärtor.

Mejeri

De flesta mejeriprodukter är låg i kolhydrater och mycket fett, men du bör vara selektiv när du väljer mejeriprodukter på aldehydgrupper diet. Mjölk, till exempel innehåller laktos, en naturlig mjölk socker, och bör konsumeras med måtta. Äta mejeriprodukter som grädde, ost och osötad yoghurt.

Kryddor

Titta på näring etiketter när du väljer kryddor när du är på en aldehydgrupper kost, och kontrollera att du inte äter en krydda med mer än 5% av det rekommenderade dagliga intaget av kolhydrater. Säkra kryddor kan du äta inkluderar senap, soja och grädde och smör-baserade såser.