mynewspapers.net

Lista av tonåring mode modellagenturer

Lista av tonåring mode modellagenturer


Många organ representerar tonåringar i mode modellering industrin, men bara några stativ ut i prestige och makt. Få din fot i dörren med en av de bästa modellering organ börjar en lovande modellering karriär för någon tonåring. Alltid göra din forskning innan du skriver med någon byrå. Kontrollera giltigheten av dess arbete genom att söka tonåring tidskrifter information om byrån, eller om du har möjlighet att läsa upp några av dess nuvarande tonåring modeller för att få en känsla för om modellerna är nöjd med byrån de skrev med. Modeller har ofta Bloggar du kan forskning på nätet.

Ford-modeller

Ford Models, en av de största namnen inom mode enligt Models.com, representerar modeller av varierande åldrar och storlekar, inklusive tonåringar. Ligger på femte avenyn i New York, är Ford en av de främsta modellering byråerna i världen. Ford ger en enkel online-formulär för att skicka in bilder för modellering övervägande samt information om öppen gjutning samtal. Alltid Läs inlämning riktlinjer innan du skickar in bilder eller deltar i en öppen inbjudan till Ford. Underlåtenhet att göra detta kan allvarligt risken att dina chanser att få din fot i dörren.

Elit modellering

Elite modellagentur rankas rätt tillsammans med Ford modellering i varumärkeskännedom, enligt Models.com. Medan eliten inte representerar manliga tonåringar, de fungera som en byrå för tonåring mode för kvinnor mellan 14 och 21 år. Elite har byrån kontor i Miami, New York, Toronto och Los Angeles och ger också ett bekvämt online Artikelformulär.

Wilhelmina modellering

Wilhelmina modellering, en annan topp modellering byrån och en av de största enligt Models.com, föreställer tonåring modeller åldrarna 14 och uppåt. Wilhelmina modellering har tillgång till internationella modellering organ, ger det inflytande på världen-marknaden. Byrån ger ett onlineformulär för inlämning samt regelbunden öppen gjutning samtal på dess platser i Miami, Los Angeles och New York.

Kim Dawson byrå

Kim Dawson byrå ligger i Dallas, Texas. Kim Dawson byrån representerar typiskt kvinnliga tonåringar mellan 16 och 20 år gammal; men det kommer att överväga i åldrarna 13-16 om modellen 5-fot 7-tum lång eller längre.

Karin modellering

Karin modellering av Paris, Frankrike är en välkänd internationell modellering byrå som alltid söker talang. Kravet på lägsta ålder är 16 med en höjd av minst 6 fot för män och 5-foot 7-inches tall för kvinnor.