mynewspapers.net

Lista av snabbt växande tallar

Lista av snabbt växande tallar


Tallar används i landskapsplanering över hela landet som gränsar träd och barriärer mot vind och andra väderförhållanden, samt privatlivet skärmar. Om du vill att plantera en tall i din trädgård, det finns flera saker du bör faktor i när du väljer trädet, särskilt hur snabbt pine sorten växer och hur stort det kommer att få. Välja en snabbt växande typ av tall innebär att skärmen barriär eller privatliv kommer att utvecklas snabbare än om du har använt andra sorter. Om du inte har mycket utrymme, måste du välja en typ som inte alltför utspridda.

White Pine

Vit pinjeträd växer i USA: s växande zoner 3 till 8 och är populära träd för landskapsarkitektur på grund av deras snabba tillväxt och övergripande medellängd. De kommer att nå ca 20 till 30 fot innan du slutar, och kastade en spridning av mellan 15 och 25 fot i diameter. Dessa träd föredrar solljus och gör bäst när den placeras i åtminstone delvis solen. En negativ aspekt av vit furu är att det är utsatta för sjukdom och är inte härdiga mot insektsangrepp. Som en följd sist inte de alltid till förfall. På den positiva sidan, dock de tål måttlig torka villkorar, som är fördelaktigt torrare områden i landet.

Tall

Scotch tallen växer omkring 2 fot per år, och når en höjd av 50 till 100 fötter innan du slutar. När plantera detta träd, måste du se till att trädet har gott om utrymme för tillväxt att rymma dess wide spridningen av omkring 30 fot. Tjockleken på Scotch's blå-gröna Barr skapa en effektiv vindspärr. Tallen växer bäst i zonerna 3 till 7. (Det är möjligt att växa Tall i zon 2 och 8, men det kommer inte vara lika härdiga.) Scotch tallar som full sol och inte som sjukdom-benägen som vissa andra tallar.

Australisk tall

Den australiska furu är ett snabbt växande träd som når en höjd av cirka 60 fot och sprider 30 eller 40 fot brett. Det gör bäst i zoner 4 till 7 med full sol, och kan växa upp till 2 fot per år. Australiskt är anpassningsbar till olika typer av jord inklusive sandstranden, rik, sura och lera. Trädets lemmar bildar formen av en oval istället för bekant Julen träd stil med de flesta tallar.