mynewspapers.net

Lista av fullkorn frukostflingor

Lista av fullkorn frukostflingor


Det finns en stor mängd hela korn spannmål som passar många kostbehov. Frukostflingor av spannmål kan bestå av en typ av korn endast, eller en blandning av flera. Fullkorn vete, havre och kli är vanliga ingredienser. De produceras av flera tillverkare.

Kellogg's ® frostat Mini-vetesorter ® bita storlek flingor

Frostat Mini vetesorter är en Fullkorn vete kex med en ljus frosting. Denna spannmål innehåller folsyra och vitamin B12.

Kellogg's ® låg fett Granola utan russin spannmål

Låg fett Granola är en blandning av Fullkorn vete och havre flingor. Denna spannmål uppfyller riktlinjerna för Kosher och innehåller B-komplex vitaminer.

Kellogg's ® Smart Start ® starka hjärta rostat havre flingor

Smart Start är en blandning av havre, bran flakes, Fullkorn vete och havre kluster. Denna spannmål är Kosher/Parve certifierade och innehåller en mängd vitaminer.

Kashis goda vänner spannmål

Bra vänner spannmål är en blandning av vetekli, fullkorn havre och Fullkorn vete. Denna spannmål innehåller 10 procent av det rekommenderade dagliga värdet av järn.

Kashis hjärta till hjärta spannmål - honung rostat havre

Hjärta till hjärta är runda och hjärtformade spannmål kluster. Den är gjord av fullkorn havre mjöl gul majs, majsmjöl, brunt ris, havre fibre och vetegroddar. Denna spannmål innehåller 100 procent av det rekommenderade dagliga värdet av vitamin E, vitamin B6, vitamin B12 och folsyra.