mynewspapers.net

Lindring av knäsmärta genom alternativ medicin

Lindring av knäsmärta genom alternativ medicin


Knät är en kritisk gemensamt eftersom varje steg du tar kräver ett fungerande knä. Frihet från smärta kan göra en enorm skillnad i ditt dagliga liv. Lyckligtvis finns det alternativa medicinska metoder att lindra din knäsmärta. Medan du kan säkert diskutera standardbehandling med din läkare, kan du komplettera traditionella behandlingar med några alternativ medicin till stöd för att lindra din knäsmärta.

Akupunktur

Denna antika utövning infogar nålar på specifika platser för att minimera smärta. För dem som lider av artros, en sjukdom som drabbar lederna, kan akupunktur vara mycket bra. Dessutom hittade en fyraårig studie utförd av University of Maryland i USA som publicerades 2004 att akupunktur minimum knäsmärta med 40 procent för dem som regelbundet används denna terapi. Tillgängligheten av akupunktur på NHS är begränsad och de flesta människor betala för privat behandling.

Kosttillskott

Glukosamin och chondroitin har båda varit tippad som bidrar till att minska knäsmärta. De finns naturligt i brosk, så kosttillskott kan vara fördelaktigt för dem vars knäsmärta orsakas av brosk frågor kopplade till artros, konstaterar Mayo Clinic i USA Dessa tillägg kan du köpa över disk på de flesta apotek eller naturliga hälsokostbutiker.

Massage

Shiatsumassage, som gäller varierad, rytmiskt tryck musklerna kring knät, kan vara effektivt som en tilläggsbehandling. Det verkar att slappna av muskler påverkas av knäsmärta och därmed minska den totala smärtan. Men denna teknik är inte vanligt, konstaterar Dr Robert Gotlin, och expert på sport rehabilitering. Dess effektivitet bygger på obekräftade uppgifter, som inga studier har fokuserat på dess användning för att lindra knäsmärta.

Magneter

Idén att använda polariteten av magneter har varit tippad som ett universalmedel för många typer av smärta, särskilt artros i knät. Tanken är att snabbt pulserande magnetiska fält av elektromagneter kan vara effektiva för att lindra smärta. Det måste ändå finnas en fullskalig studie av effektiviteten av denna terapi.