mynewspapers.net

Lilla syster födelsedags present idéer

Lilla syster födelsedags present idéer


Ge din lillasyster Födelsedagspresenter är en möjlighet för dig att visa henne hur mycket du älskar henne och en chans att bygga traditioner. Ge henne en gåva som varar förbi hennes födelsedag och låter dig två band ännu mer. Visar din lillasyster att du har ett intresse i hennes liv kommer att styrka din förbindelse eftersom hon ser till dig som ett äldre syskon.

Tillväxt diagram

Ge henne en tillväxt diagram för hennes födelsedag. Hon kan markera den varje år för att se hur mycket hon vuxit. Detta är en present som ni två kan dela eftersom de åren hon kan se hur mycket hon är ikapp dig. En tillväxt diagram är också något hon kan hålla när hon blir äldre och lämnar dina föräldrars hus för att minnas de goda tiderna ni båda hade tillsammans växer upp.

Charm armband

En charm armband är en gåva du kan ge till din lillasyster som du kan lägga till varje år på hennes födelsedag. Om hon är ung, kan det vara en av hennes första delar av "moget" smycken så att hon kan känna äldre när hon bär den. Charm armband kommer alltid att vara en särskild påminnelse om ditt förhållande. Du kan få charm många olika platser, så fortsätter att ge dem till henne på födelsedagar eller andra speciella dagar.

Anslagstavla

Gör din lillasyster en anslagstavla som är full av bilder, citat om systrar och minnessaker från saker du har gjort tillsammans. Med tiden kan hon lägga till bilder, biljett stubbar och andra saker till den. Detta är också något hon kan ta med henne när hon flyttar, oavsett om college eller bara för att flytta ut på hennes egen. När du ger den till henne, inte Fyll det så att det finns utrymme för henne att lägga till sina egna bilder på er två. Stift ett kort till det förklara för henne vad styrelsen är för och önska henne en trevlig födelsedag.

Manikyr och pedikyr

Ge din lillasyster ett certifikat för en manikyr och pedikyr. Detta är en möjlighet för dig att ta ut henne och behandla henne som en vuxen Dam. Låta henne välja ut färgerna hon vill liksom lite mönster som blommor. I slutet av dagen ut med henne, ge henne en liten manikyr tillsammans med en flaska nagellack färg hon valde.