mynewspapers.net

Lila vinter bröllop blommor

Lila vinter bröllop blommor


Om ditt bröllop är på vintern, vill du ta fram färger som är ljusa och frammanar sommardagar. Lila blommor är ett bra sätt att göra detta eftersom de matchar en mängd olika färger, och de också lysa upp kyrkan och uppsättningen av brudens vit klänning. Vinter lila blommor varierar från tulpaner till orkidéer till grönkål blommor.

Grönkål blommor

Grönkål är en typ av kål med gröna och lila blad. Medan traditionellt inte används i bröllop, grönkål blommorna är faktiskt ganska dramatiska eftersom de vänder lavendel i färg och är iväg av den gröna grönsaker som omger den. Grönkål buketten kan införliva gröna kvistar och små vita blommor. Du kan lämna basen av buketten som stammen av grönkål att se till att grönkål huvudet håller ihop. Helt enkelt limma eller slips resten av bukett delar till stammen eller grönkål huvudet. Grönkål blommor kan användas för antingen buketter, hörnstenarna eller kyrkliga blommor.

Vanda

Vanda är en typ av orkidé som har en spräcklig utseende med en vitaktig centrum och små vita prickar. Blomman har allmänt fem blad som skapar en starlike kvalitet. Dessa kan sättas samman i en kaskad för en mycket lång bukett, och detta allmänt kan uppnås med hjälp av en tråd bakgrund. Blanda med antingen ljus gröna eller vita blommor. Denna blomma är i allmänhet inte finns på varje florist, så det kan vara en speciell ordning. Dessa blommor kan användas till buketter.

Hortensia

Hortensior skapa kluster av blommor som enkelt översätter in i en bukett. Dessa typer av blommor är i allmänhet inte en enda färg även inom enskilda kluster. Färgerna kan variera från lavendel till ljusblå till rosa. Dessa blommor kan kombineras med röda, vita, gröna och blå blommor och stammen av hortensia kan användas som utgångspunkt för buketten. Kluster kraft, kan hortensior användas för olika ändamål på ett bröllop, inklusive för hörnstenarna, bridal eller tärnor buketter, bröllop blommor eller andra dekorativa blommor.

Tulpaner

Unika huvudet av tulpan ger den ett elegant utseende, vilket gör detta till en mycket mångsidig blomma för en bröllopsfest. Det kan användas i blomsterarrangemang eller som den faktiska brud och brudtärna buketten. Enskilda tulpaner kan också vara fastlåst till brudgummen eller groomsmen. Tulpaner har i allmänhet, en djup färg, som kontrast till deras gröna stjälkar. De kommer att gå bra med vita blommor, men extra blommor bör hållas till ett minimum eftersom dessa blommor är så dramatisk själva.