mynewspapers.net

Lila tropiska växter

Lila tropiska växter


Lila tropiska växter lägga till en vacker touch i trädgården. Lila blommande växter ser bra ensam, men de skiljer sig också genom andra färgade växter, särskilt rosa och vita. Tropiska växter inte allmänt blommar på vintern, eftersom de är mer anpassade till varma, fuktiga temperaturer. Men kan de odlas året runt inomhus.

Princess blomma växt

Detta är en tropisk vintergrön buske. Blommor att blomma är djupt lila, med fem kronblad och frodig grönska. Den föredrar massor av solljus och bördiga, svart jord. Denna typ av busken blommar bäst i USA Institutionen för jordbruk växt härdighet zoner 10 och 11. Som för höjd växer prinsessan blomman (Diadembusksläktet urvilleana) upp till 7 fot i höjd. Vatten anläggningen regelbundet för att den ska blomma djup purpur. Denna buske fungerar bra som del av en fjärilsträdgård, som de ljusa färgerna locka pollinerande insekter.

Sweetpea buske

Denna sweetpea buske (Lathyrus tuberosus L.) blommar en lila-rosa färg och liknar en sweetpea. Detta är den idealiska tropisk växten, som det gillar fullt solljus och inte behöver mycket vattning. Det är en härdig växt, och särskilt bra för USDA zoner 9 och 10. Det växer tre fot i höjd, så det är en bra container växt eller säng med längre blommor.

Buddleia svart riddare växt

Denna växt lockar fjärilar med sina djupt lila blommor. Det når höjder av 5 till 6 fot. Buddleia Black Knight (Buddleia davidii) anläggningens behaglig doft lockar bin och fjärilar. Det behöver inte mycket vattning, bara solljus. Det enda underhåll som denna växt behöver är tillfällig beskärning av döda blommor.

Lila härlighet Bush

Många husägare som denna växt för sin vackra lila blommor och användning som linsskydd. Det växer upp till 12 fot hög, agerar som en naturlig staket. Det kräver uppmärksamhet och vatten men växer snabbt i den fuktiga, sommarmånaderna. Det växer bäst om det planteras i USDA zoner 10 eller 11. Njut av denna växt från sommaren till hösten i ett tropiskt klimat.