mynewspapers.net

Lila prinsessa födelsedagsfest idéer

Lila prinsessa födelsedagsfest idéer


Många barn är förtrollad av royalty och som låtsas att de är prinsar eller prinsessor. När din lilla lila-älskande prinsessan begär den kungliga behandlingen, göra alla hennes drömmar. Oavsett vad din budget, med lite tanke och kreativitet, kan du kasta en prinsessa part för ditt barn som kommer att bli ihågkommen för kommande år.

Inbjudningar

En "royal förklaring" rullade som en bokrulle eller vikta i ett kuvert och förseglade med ett vax stämpel eller ett gyllene klistermärke kunde verkligen satte tonen för parten. Använda fancy teckensnitt, gränser och lila papper kan göra inbjudningar stå ut för gäster. Slottet - eller sko-formad inbjudningar skulle också fungera bra.

Dekorationer

Välj mellan många underbara alternativ för tema-inspirerade dekorationer. Bjuda in gäster att korsa vallgraven med en planka bro innan royal dörröppningen. Utforma en royal tron för födelsedag prinsessan. Använda press-på juveler för att dekorera tabellerna mat och fåfänga. Något glittrande och lila är säker på att prinsessan födelsedag leende.

Purple Princess Boutique

Skapa ett område av rummet för hår, make-up, naglar och klä upp med ett spegel och fåfänga. Tyger som satin och velvet kan göra området verkar mer "royal". Vuxna på festen kan fungera som tjänare för prinsessor att hjälpa till med denna process eller barnen kanske gillar att tillämpa sminket på varandra.

Craft tabell

Crafting princess hattar är en enkel, billig verksamhet gästerna kommer att njuta av. Det gör också att gästerna att ta hem små påminnelser om partiet när det är över. Skapa kottar från affisch ombord och koppla tyll till punkt. Att barn att lägga till sina egna dekorationer med hjälp av objekt som glitter, klistermärken, paljetter och fjädrar. Födelsedag prinsessan känns extra speciellt att använda en speciell nyans av lila för hennes hatt. Ge extra material för tillbehör som stavar och pärlstav smycken.

Royal måltiden

Servera prinsessan-storlek finger mackor och ost kuber för en liten måltid. Använd plast bägare för lila läsk eller annan lila dryck som du väljer. Naturligtvis är ingen födelsedag komplett utan en söt behandla. Göra den traditionella kakan ännu mer av en folkmassa behaga genom att baka det i form av ett slott, en krona eller princess jewels. Göra muffins och kakor i olika former för ytterligare part efterrätter.

Royal gynnar

Lucky dips är roliga för små prinsessor som inte har en födelsedag. Små börsar fylld med spela smycken eller de objekt som de tillverkade på festen är säker på att bli en hit. Candy halsband och klistermärken eller falska tatueringar är också populära.