mynewspapers.net

Liggande buskar med gröna blad & röda bär

Liggande buskar med gröna blad & röda bär


Växter och buskar som lägga textur, visuella intresse och färg är lätt att hålla under våren, sommaren och hösten. Försöker hitta växter, dock för en fyra-säsong trädgård är knepigt, särskilt i kallare klimat. För det här jobbet, buskar med gröna blad på våren och sommaren och ljusa röda bär på hösten och vintern är det bästa valet för att hålla ditt landskap attraktiv medan på samma gång mata fåglarna.

Nandina

Liggande buskar med gröna blad & röda bär


Denna vintergröna buske växer upprätt på käppar och kan nå en höjd av 10 fot. Denna växt växer bra i full sol eller full skugga, har vackra vita blommor på våren och röda bär på hösten och är torka-toleranta. Det finns även dvärg sorter för trädgårdsmästare som har små utrymmen. Nandina växer bäst i USDA Plant härdighet zoner 6b 9 och gillar att vara skyddade bildar hård vind.

Winterberry Holly

Winterberry holly är härdig i zon 3 till 9. Det är lövfällande och den har små vita blommor på våren som inställd kluster av röda bär på hösten och vintern på honplantor. Winterberry holly är en fågel favorit och kan växa till att bli 6 till 15 fot hög och 6 till 10 fot brett. Den föredrar full sol för bästa blomning, samt fuktig, väldränerad jord.

Cranberry Cotoneaster

Liggande buskar med gröna blad & röda bär


Här fin struktur buske är en låg-fördelande växt som tenderar att högen. Mörk-gröna blad på våren och sommaren accentuera de vackra rosa blommorna på sommaren. I hösten ersättas blommorna med en djup-röda bär. Cranberry cotoneaster växer bara till 3 fot i höjd och ca 3 till 6 fot i bredd. Det tål torka men föredrar fuktig, väldränerad jord. Det enda det ogillar är att ha våta rötter. Denna buske är ett bra val för en bank eller lutning och kommer att tolerera några salt spray, så det kan vara ett bra val för en hem.