mynewspapers.net

Liaison sjuksköterska arbetsbeskrivning

Liaison sjuksköterska arbetsbeskrivning


Liaison sjuksköterska eller sjuksköterska samverkan, är en position som kräver en skiftande kunskapsuppsättning och påträffas ofta i rehabilitering, hospicevård, biträdd levande och efter akut medicinsk vård centraler. Från rekrytering av nya patienter, att utvecklingsprocesser för patienten remisser och utsläpp, liaison sjuksköterskor fylla en viktig roll för marknadsföring och deras organisationer.

Funktion

De huvudsakliga arbetsuppgiftarna på en liaison sjuksköterska inkluderar samordna kommunikationen mellan läkare, ansvarsfrihet planerare, case managers, medicinsk personal och vårdgivare när det gäller tillträde och utskrivning av patienter. Dessa sjuksköterskor måste bedöma inkommande patienter och kontrollera att de uppfyller medicinska anläggningens antagningskriterier. Dessutom måste samarbete sjuksköterskor etablera och utveckla relationer inom sjukhus och större gemenskap genom att delta i evenemang, schemaläggning speaking engagemang och nära samarbete med marknadsföring och försäljning lag.

Utbildning

Studenter som vill resa in en förbindelse omvårdnad ståndpunkt bör anmäla sig på en kandidat, intresseföretagets eller omvårdnad Diplomutbildning som erbjuder certifiering som en registrerad sjuksköterska (RN) eller licensieras Närvårdare (LPN). Omvårdnad program omfattar praktisk klinisk erfarenhet i sjukhus, samt kurser i anatomi, fysiologi, mikrobiologi, kemi och näringslära.

Färdigheter

Liaison sjuksköterska proffs måste ha utmärkt kommunikationsförmåga, eftersom de kommer att behöva form stark relation med viktiga sjukhus och medicinsk personal. Dessutom kräver vissa sjuksköterska liaison jobb kandidater med försäljning och marknadsföring erfarenhet eller minst ett till två år arbetar i hälsoindustrin. Venös access kunskaper eller erfarenhet injicera läkemedel direkt in patientens blodomlopp, liksom CPR certifiering föredras ibland av arbetsgivare.

Lön

Enligt cbsalary.com är den genomsnittliga lönen för en sjuksköterska förbindelse £41,681, från och med början av 2010. Denna siffra kan dock variera beroende på faktorer som arbetsgivaren typ, läge och mångårig erfarenhet. Till exempel säger bara hyrt att den genomsnittliga sjuksköterska liaison lön i Raleigh, North Carolina, £31.200 från och med April 2010.

Potentiella

Presidiet av Labor Statistics (BLS) påstår att omvårdnad kommer att vara en av de snabbast växande yrken under nästa årtionde. Sjuksköterska jobb förväntas växa med 22 procent mellan 2008 och 2018 som äldre yrkesverksamma att fortsätta att lämna sektorn. Omvårdnad med master's eller avancerade grader i hälsa administration eller omvårdnad kommer att ha tillgång till ledningsnivå positioner. Omvårdnad-proffs med omfattande erfarenhet och utmärkt jobb prestanda kommer att ha de bästa möjligheterna.