mynewspapers.net

Leveranser som behövs för att starta ett spik tech företagStarta en spik tekniker företag består av mer än några flaskor av nagellack och en kreativ inredning. Förutom en solid affärsplan och marknadsföring mål, behöver du vissa leveranser att effektivt tjäna dina kunder. Rätt start leveranser för en spik tech butik kan du erbjuda ett utbud av tjänster för att bygga din kundkrets och din totala verksamhet.

Spik produkter

Spik techs behöver en mängd polska nyanser och typer, nagellacksborttagare, akryl pulver, nail tips och snabb torr spray för klienter på språng. Köpa mängder beroende på storleken av din butik. Om det är litet utrymme och bara du som tekniker, sedan några flaskor remover, torkning spray och en akryl pulver, samt två flaskor var och en av de grundläggande spik färgerna bör räcka; större affärer kräver inköp i bulk, kanske från en leverans hus, så att du har flera flaskor av allt. Detta är de grundläggande väsentligheter att komma igång, men som du bygga upp din verksamhet och lägga till tjänster, kan du behöva lägga till olika typer av produkter därför.

Verktyg/General Supplies

Verktyg eller allmänna leveranser hand krävs för att få ditt spiken tech företag från marken inkludera nail fräsar, nagelfil, nagelband krämer och orange pinnar och ett sortiment av penslar, bomull bollar, tvål, handdukar, akryl självhäftande och andra förnödenheter för de tjänster du erbjuder. Det är bäst att köpa allmänna varor i bulk, eftersom du kommer sannolikt att använda dem för varje klient.

Vitvaror

Beroende på typerna av spik tjänster du erbjuder, kanske du behöver några olika typer av spik apparater. Din utrustning kan inkludera ett värmande ljus, kommersiella fotbad för pedikyr klienter och en elektrisk buffert för klienter att få akrylnaglar. För verksamheten slutet behöver du en kassaapparat och en kreditkort maskiner, eftersom många kunder betala med kredit-och betalkort.

Inredning

Utöver din allmänna produkter och verktyg behöver du ett par viktiga bitar av möbler. Du behöver stolar för dina kunder att sitta när de får sina naglar gjort som en spik station där du kan arbeta. Om du inte kan investera i en kommersiell spik station, då börja med ett enkelt bord eller skrivbord som du kan arbeta tills du kan uppgradera. Du kanske även en TV för klienter att titta på som de få sina naglar gjort.