mynewspapers.net

Leo Zodiac Tattoo idéer

Leo Zodiac Tattoo idéer


Om du tror på astrologi och är födda mellan 23 juli och 22 augusti, sedan ser du att zodiac symbol för Leo, Lejonet, tips om din personlighet och ditt liv. Om du har ett intresse för tatueringar och kroppsmålningar, kan ditt stjärntecken också vara en inspirationskälla för konstverk.

Tribal Lion

Tribal tatuering mönster använda monokrom linjer och kurvor som komma ihåg de konstnärliga former används av folk och stammar som sträcker sig in i förhistoria. När du utformar din Leo tatuering, kan du välja för att använda tribal motiv. Dessa kan innehålla en tydlig lejonhuvud över en serie av spjut-liknande linjer och kurvor som representerar lejonets kropp eller styling Lejonet i en serpentin mode. Detta skulle innebära en tydlig lion's ansikte men en tunn och slingrande linje för sin kropp.

Full Frontal Lion ansikte

Huvudet av ett lejon är otroligt utmärkande inom djurriket. Medan många djur ser likadana ut och skulle kunna förväxlas med varandra när de tas i tatuering form, är lejonets ansikte omgivet av den manen omisskännlig. Din hela Leo tatuering kan följaktligen vara en lejonhuvud och ansikte. Du kan ha i ansiktet i ett antal uttryck, som en mask av lugn lugn eller Lejonet på mitten av rytande.

Leo symbolen

Om du är en astrologi anhängare då vet du att varje zodiac är en konstellation, en grupp av startar som liknar vissa djur eller sak. Leo heter eftersom det liknar ett lejon med en röd, en symbol som ser ut som en cirkel med en svans som valv bakom den. Denna symbol själv gör en fin tatuering om du föredrar din kroppskonst att inte inkludera bokstavlig avbildningar av djur.

Variationer på en Symbol

Med symbolen för Leo, kan du skapa ett antal hybrid design för Leo tatueringar. Dessa inkluderar din önskad stil av lejonets tass print med symbolen Leo antingen direkt under eller inuti tassen. kring symbolen med en röd; eller skapa din egen tribal design runt symbol. Du kan också kombinera symbolen och djuret står för, antingen med beteckningen omedelbart under djuret eller på själva djuret.