mynewspapers.net

Lektionsplaneringar på naturen för barn

Lektionsplaneringar på naturen för barn


Utan grönska, vatten och luft, skulle människor dö. Barn är drabbade av allvaret i detta meddelande och förbryllad. Idén om träd bestämma liv eller död verkar absurt. Natur lektionsplaneringar överbrygga klyftan mellan idéer och abstrakt. En uppfinningsrik natur läroplanen tillåter praktisk kontakt med miljön. Barn Observera, experimentera, spåra och bearbeta genom naturen lektion planering. Uppskattning av miljön utvecklas naturligt med lektioner som främjar förståelse för naturens ekosystem.

Astronomi

Lektionsplaneringar på naturen för barn


Kometer, stjärnor och galaxen mystifiera barn. Astronomi, studien av solsystemet, är naturens utforskning av luftrummet. Utöka barnens fantasi och teorier med en skapa-din-egen-planet verksamhet. Ge barn konstruktion papper och sax och instruera dem att skära planet former. Berätta för barnen att erbjuda en hypotes eller en kvalificerad gissning för formerna av deras planeter. Skapa en Vintergatan, med svart affisch styrelse, lysande färg och glitter. Har barn måla bitar av galaxy affisch styrelsen med självlysande färg. Släck ljuset att se Vintergatan lyser i mörkret. En studieresa till ett planetarium ger en spännande dimension till en astronomi enhet.

Marinbiologi

Lektionsplaneringar på naturen för barn


Sedan vatten täcker mer än hälften av planeten och är en viktig resurs, är studier av havet betydande. Bevarande av ocean liv, havslevande djur och växter är begrepp som studerade i marinbiologi. Beskriva och detalj livet av olika havsdjur som lever i havet. Kombinera denna lektion med en klassresa till stranden. Ordna barn i par med små hinkar eller säckar för en sea-treasure hunt. Undervisa barn att plocka upp snäckor, stenar, drift wood och andra naturresurser från havet. Uppmuntra barnen att göra skulpturer av djur i havet från naturliga hav.

Geovetenskap

Lektionsplaneringar på naturen för barn


Geovetenskap handlar om studiet av jorden. Ge varje barn en plastmugg och tre bönor. Hjälpa barn sked smutsa in i deras koppar. Placera kopparna i en väl upplyst miljö och har barnen övervaka deras växters tillväxt. Ordna klassen i tre grupper. Ge varje grupp en annan typ av böna att jämföra framsteg. Har barn titta på fjärilslarver ändra in i kokonger och framstår som fjärilar med en kommersiell fjäril kit. Ta klassen till en park att frigöra fjärilarna. Beställ en inkubator och ägg för baby kycklingarna att kläckas. Bidra till en gemenskap trädgård och odla grönsaker med klassen.

Helgdagar

Lektionsplaneringar på naturen för barn


Helgdagar bidrar avsevärt till en natur läroplan. Plantera ett litet träd för att hedra Tu B'Shvat, en israelisk semester firar festivalen av träden. Anta ett träd i en lokal park med din klass. Be eleverna skriva på återvunnet papper en dikt för den antagna. Förklara att återvunnet papper kommer från träden. Earth Day är en helgdag som skapats för att undervisa samvetsgrann vård för jorden. Uppmana barn att få artiklar från deras papperskorgen hemma och skapa användbara konst. En spargris kan exempelvis göras av ett mjölkpaket. Göra en klass recycle bin och uppmana barn att besöka det och återanvända material.