mynewspapers.net

Leg magic övningar

Leg magic övningar


Leg Magic är en småskalig träningsmaskin fokuserade på träna benen. Det är en populär del av utrustningen på grund av sin effektivitet på benen och dess bärbara kortväxta. Leg Magic utövar exend bortom enkla glidande rörelse som det är mest känd.

10-andra håll

Denna övning tonar den inre delen av låren med den laterala segelflyg motion tillsammans med din egen inre-benstyrka. 10-sekunders lastrummet innebär 10 reps, flyttar in och ut, längs spåren. Vid den tionde upprepningen, dra pedaler tillsammans och håll positionen i 10 sekunder. Upprepa två gånger.

Inre och övre lår träning

En annan effektiv övning för benet är en variant av 10-sekunders lastrummet. Av något på huk, riktar de övre lår. Efter de laterala spår av benet magin, fortsätta med 10 repetitioner. I slutet av den tionde upprepningen, hålla positionerna i 15 sekunder. Upprepa övningen i helhet två gånger.

60-sekunders håll

En mer avancerad övning, mest sannolikt att lämna dina ben öm, är reserverad för människor redan i god fysisk kondition eller de som känner till Leg Magic. Denna övning bygger bort av den enkla laterala rörelsen för att flytta benen in och ut på banan; men i stället för en upprepning räkna bygger denna övning bort av en 60-sekunders tidsgräns. 60-sekunders lastrummet kan vara mycket intensiv; Om du behöver överskjutande ben rörelse nästa dag, undvika denna övning tills du kan slutföra det utan att uppleva intensiv träningsvärk nästa dag.

Information och rådgivning

Leg Magic hävdar att tona den inre och övre delen av låren; förstärkas och tonas också begärs nedre delen av magen och rumpan. Det måste vara klokt att ingen del av maskiner är "magiska". För att uppnå önskade effekter, måste Leg Magic användas tillsammans med en hälsosam kost och andra former av motion. Om du är gravid, har problem med knän eller höftleder eller har ett hjärtfel, tala med din läkare innan du använder Leg Magic.