mynewspapers.net

Lax KROKETT måltid idéer

Lax KROKETT måltid idéer


Låg i kalorier, lax ger protein och omega-3 fettsyror som kan producera ett utbud av hälsofördelar. Om extra ingredienser kan variera, är de grundläggande ingredienserna för kroketter konserverad lax, kryddor, ägg och ströbröd. Pastejer är stekt, ugnsbakad eller stekta. Andra namn för lax kroketter är lax pastejer och lax kakor.

Södra stil

Eftersom konserverad lax representerar en billig grundläggande ingrediens, serveras lax kroketter både frukost och middag i delar av södra. En själ mat middag kan innehålla lax kroketter serveras med ris, majs och sött te. Smör bönor är ett vegetabiliskt alternativ för denna måltid. I den södra traditionen använda lax kroketter gul majsmjöl som en av ingredienserna. För en traditionell södra frukost, är lax kroketter ihopkopplade med gryn, kex och ägg. En annan södra sätt att förbereda lax kroketter innebär att lägga smulad saltine kex istället för ströbröd mjöl, dill ättikslag relish, kryddor och andra ingredienser. Servera dessa lax kroketter med bräserad senap greener och stenslipat gryn.

Italiensk stil

Tillsätt hackad italiensk persilja till konserverad lax tillsammans med andra ingredienser för italiensk stil lax kroketter. Tartar sås används att klä lax pastejer, som också kan användas för smörgåsar. Kroketter också kan skäras i små, lagom stora bitar och använda dem för aptitretare, enligt världen ryktbarhet kocken Philip Anderson, chef för färskvaror på Harris Teeter, en US livsmedelsbutik kedja.

Spansk stil

Några av de viktigaste ingredienserna för spanska stil lax kroketter inkluderar tärnad, mosade sötpotatis, konserverad eller rökt lax och parmesan. Dessa lax kroketter doppas i en syrlig gurka-wasabi sås eller andra favorit sås.

Turkisk eller grekisk stil

Grekiska och turkiska judar servera ofta lax kroketter på Shabbat natt. Några av ingredienserna är Kurdistan måltid--en knäckt av marken det Osyrade Brödets högtid, tomatsås, selleri och färsk persilja. Tomatsås används som en toppning för den friterade kroketter.

Låg kalori kroketter

För att minska kalorier, kan ugnsbakad lax kroketter toppas med en krämig dillsås består av låg fetthalt majonnäs och vanligt, nonfat yoghurt. Citronsaft, lök, peppar och dill Slutför toppning och lax kakor serveras med citron kilar och en blandad grönsallad.