mynewspapers.net

Lawn Care fakta

Lawn Care fakta


Växer en frisk gräsmatta tar arbete, främst i förberedelser och underhåll stadier av hantering av torv. Medan gräsmattan vård varierar beroende på din typ av regionen och gräs, kan några universella principer hjälpa dig ta hand om din gräs.

Fakta

Thatch uppbyggnad---samtidigt naturliga---kan skada din gräsmatta om alltför mycket sitter på din hemmaplan. Ta bort något mer än hälften tums tjocklek av halm. För att reparera skadade turf områden, lägga till en utsäde reparation blandning---som Kentucky Blue Grass, fina svingel och perenna råg gräs---beroende på om gräsmattan ligger främst i sol eller skugga.

Underhåll

Klippa din gräsmatta till en 3 tums höjd på sommaren och ner till en 1-tums höjd innan vintern, eftersom detta förhindrar våren mögel. Gäller gödselmedel en till tre gånger i juni, September eller mitten av oktober, beroende på dina specifika behov. Gräsmattor behöver ungefär en tum vatten per vecka genom djupa rot vattning.

Kontroll

Sprutning herbicider för ogräsbekämpning är bäst i slutet av September. Friska gräsmattor kommer att tränga ut ogräs. De flesta gånger, är det bättre att kontrollera ogräs i en plats mode i stället för sprutning hela gräsmattan, enligt University of Wisconsin.