mynewspapers.net

Lätt tavelramar för att göra

Lätt tavelramar för att göra


Gör en en-av-en-slag fotoram att uttrycka din känsla för stil. Köp en vanlig tavelram och gå till stan genom att dekorera den med en mängd olika färger, prydnadssaker och skatter. Dekorera en bildram själv för ett speciellt tillfälle, eller dekorera en för en gåva.

Strass och pärlor

Använd en limpistol bifoga dekorativa objekt till din hemlagade bildramen. Bling ut din fotoram med strass. Täcka hela ramen med strass eller använda strass att göra former eller bokstavera ord. Hitta färgglada pärlor att limma mot ramen för att göra former. Använda retro pärlor för en psykedelisk utseende eller köpa pärlor i särskilda färger som matchar inredningen i ett rum. Formade pärlor, hjärtan eller stjärnor, lägger till några pizazz ramen.

Målar

Låt din kreativitet att flöda och måla din hemlagade bildramen med någon design tänkbara. Använd schabloner om du inte har konstnärliga förmågor. Måla en ram med en solid färg, djupgående eller ränder. Alternativen är obegränsade. För en fotoram som ska användas för en bild av flickvänner, måla små martini glas runt kanten. Måla fiskespön och lurar på en ram som kommer att användas för att visa upp och bevisa att du en gång fångat den stor fisken.

Teman

Skapa en beach tema genom att limma på snäckskal och sand. Köpa beach figurer, till exempel surfbrädor eller sandaler, och limma dessa till ramen. En sport bildram kan skapas genom att limma på samlarkort, sport figurer eller klistermärken. Fira födelsen av en ny baby genom att dekorera en ram med sina första skor, en liten skallra, baby-relaterade figurer eller andra små baby tillbehör. Superlim eller en limpistol kan användas för att bifoga ornament till bildrutorna.

Ord

Köp stenciler från ett hantverk lagra och använda färger för att lägga till ord i bildramen. Färg ord, till exempel far-och morföräldrar eller kärlek, att ge särskilda mening att den bild som kommer att placeras i ramen. En färg penna är ett annat alternativ att skriva meningsfulla ord eller fraser på en ram. Klipp ut dikter eller ord från en tidning och använder en klarlack att bifoga och försegla orden på ramen.