mynewspapers.net

Lätt presenter till manlig lärareDet är tradition för elever, föräldrar och lärare att ge gåvor till lärare för semester och andra festligheter, men de gåvor du skulle köpa för en kvinnlig lärare kan inte överklaga till manliga lärare. Manliga lärare njuta av praktiska presenter som de kan använda och eller roliga presenter som de kan njuta av mer än sentimentala gåvor. Välj en gåva som är interaktiva och billigt för en manlig lärare.

Dryck presenter

De flesta lärare behöver en kopp kaffe på morgonen för att få dem igenom dagen. Köpa en manlig lärare en resa kaffe kopp eller en kaffekopp med en lärare-meddelande eller design. En gåva korg av olika kaffe stekar och smaksatt creamers låter honom ha en kaffehuset upplevelse hemma eller i lärarens lounge. En återanvändbar aluminium flaska är en annan drink idé, särskilt för en gymnastiklärare. Dessa flaskor kan köpas med lärare-relaterade mönster eller graverade för en personlig touch.

Mat presenter

Lätt presenter till manlig lärare


Studenter för att ge deras lärare gåvor av äpplen, men numera någon mat objekt är ett bra urval. Godis som hembakade kakor, brownies eller fudge är populära val. En fruktkorg, cookie korg eller andra mat gåva som är ett festligt och gott sätt att visa din uppskattning. Även om läraren inte vill hans elever äta godis i klass kommer inte han att kunna motstå hantverkare choklad eller en påse med personlig M & Ms.

Media gåvor

Ge gåvan av underhållning med media gåva--en bok eller film. Sök din lokala bokhandel för inspirerande eller humoristisk segment av uttjänta böcker om undervisning. Han kommer att uppskatta en film om en manlig lärare att göra skillnad i sin elevernas liv som "Lean on Me," "Mr Hollands Opus" eller "Betala den framåt." Titta för media gåvor som han kan använda i klassrummet, som kul vetenskap fakta, pedagogiska dokumentärer eller regnig dag stapelleksaker.

Gåva-token

I vissa situationer kan ett presentkort vara det bästa alternativet om du vill se till att han får något han gillar. Gift tokens som tillåter honom att njuta av sin fritid på en biograf, kafé eller restaurang är ett smart val. Många lärare betala ur fickan för klassrummet leveranser, så ge honom ett presentkort för en lärare butik eller kontor leverans butik. Ett presentkort till ett varuhus ger honom flera alternativ för att spendera pengarna.