mynewspapers.net

Lätt ponny pärla hantverk

Lätt ponny pärla hantverk


Ponny pärlor, som liknar utsäde pärlor men är större, finns i både plast och glas. Att göra hantverk med ponny pärlor kan du vara kreativ, som de kommer i en mängd olika färger och utföranden. Barnen kan göra lätt ponny pärla projekt med hjälp av några enkla hantverk, som tråd och garn. Pony bead hantverk gör stor party favörer och smycken bitar.

Pony Bead armband

Skapa pony pärla armband att använda som barnens parti gynnar, eller har barn göra egna under en födelsedag bash. Armbanden är gjorda av strängarna ponny pärlor på plast skosnören. När armbanden är klar, fäst dem runt barnets handled och Knut spetsar ändarna. Bli kreativ genom att göra festliga konstruktioner. Använda rött, rosa och röda pärlor för en alla hjärtans dag-inspirerade armband, eller röda, vita och blå pärlor för att fira den fjärde juli.

Pärlstav tropiska fiskar

Utforma pulserande rainbow-färgade fisk hantverk i ett ö-tema rum eller som part dekorationer. Skjut röda, orange, gul eller grön ponny pärlor på tjocka craft tråd, som är böjd till en fisk design. Fäst små bitar av pärlstav tråd på insidan av fisk formen för att skapa en kropp. Skapa pärlstav tråd fenor och Använd en svart pärlor som fiskens ögon.

Pärlstav bokmärken

Handgjorda bokmärken gjorde perfekta presenter till lärare, medarbetare eller någon som älskar böcker. För att göra bokmärken, knut i ena änden av en 12-tums bit garn. Sträng fem ponny pärlor på garnet och gör en knut under sist. Använda pony pärla färger som avspeglar gåva mottagarens favorit nyanser. Välj festliga pärla färger som rött och grönt för en julklapp, eller pastell rosa, gult och grönt för en påsk närvarande.

Nyckelring Pony pärla

Anpassa en pärlstav nyckelkedja för att matcha ditt favoritlag eller skolan färger. Knyt en bit av brodertråd runt en metall nyckelkedja och knut i mitten så finns det två lika längder dinglande. Tråd ponny pärlor på varje bit snöre och Knut bottnarna för att skydda dem på plats. Använd så många pärlor som du föredrar att skapa en korta eller långa kedja.