mynewspapers.net

Lätt papper Mache hantverk för barnPapier mache, låter som ett medium för projekt hantverk, barn skapa formulär med papper och en lim blandning. Blandningen hårdnar papper, så att papperet att permanent ta form av vad det är lager över. Du kan sedan måla den sista pusselbiten och annars dekorera. Barn kan slutföra flera enkla papier mache projekt detta sätt.

Masker

Skapa papier mache masker med en skum eller plast ansikte, hittade på de flesta hobbybutiker. Lagret papier mache över ansiktet, lämnar öppningar för ögon och mun, och lämnar den att torka. Bygga upp funktioner som horn eller stora näsor, med klumpar av papper. Måla den färdiga masken hantverk i alla färger du eller barnen hjälper du väljer att använda.

Sparbössor

Konstruera en spargris med en tom kartong salt behållare. Skär en skåra på ena sidan för pengarna. Bilda ben, svans och huvud med klungade tidning. Säkra armar och ben och huvud till behållaren salt med maskeringstejp. Täcka formuläret hela gris i papier mache, utom skåran i behållaren. När den papier mache har torkat, måla grisen rosa för en klassisk spargris utseende eller i några färger som du eller barnen hjälper du vill använda.

Luftballong

Skapa en dekorativ luftballong med en vanlig ballong och papier mache. Täcka tjock slutet av en uppblåst ballong med papier mache och stoppa skiktning ungefär 2 inches från Knut, skapa toppen av ballongen. När den papier mache har torkat, pop ballongen och ta bort den. Måla i papier mache formuläret i segment som en riktig luftballong. Peta hål runt öppningen att binda garn eller snöre, anslutning upp i ballongen med en liten korg. Istället för att använda en korg, kan du också använda basen av ett mjölkpaket genom att klippa det ungefär 2 inches från botten och täcka den i papier mache också.

Dekorativa skålar

Bilda dekorativa papier mache skålar av skiktning papier mache över ena sidan av en boll. När papperet och limmet har torkat, Bänd upp lagret av papperet, en dekorativ skål som du kan använda för en soffbord eller byrå. Måla skålarna med bilder, mönster eller solida färger för att passa i din smak eller fantasi. Du kan också använda klistermärken och dekaler med din favorit seriefigurer.