mynewspapers.net

Lätt mat poster att göra för en pirat tema husmanskostAtt göra äkta pirat livsmedel för en pirat-tema husmanskost kan vara svårt, särskilt eftersom ruttnade kött, maggot, kall gröt och hard tack kex inte är allas kopp te. Det bästa sättet att till cook runt pirat-tema är att fokusera på skaldjur och pirate "inredning" eller visar i matens presentation. Några objekt som pirater faktiskt ätit, som pickles och torkat kött, gör bra husmanskost aptitretare.

Fish n' Chips

Fish n' chips är en bra maträtt att ta till en husmanskost så länge du har något sätt att hålla det relativt varmt. Fisk bitar bör vara tillräckligt liten för att plocka upp och äta som förrätt, så det finns tillräckligt för att gå. Hålla maten i metallbehållare. Om det finns ingen uppvärmning station, byta ut pommes frites med salt och vinäger chips; kalla pommes frites är inte särskilt aptitlig.

Kruka med musslor

Beroende på vilken typ av husmanskost, vare sig för barn, vuxna eller en blandad-åldern folkmassa, en gryta av ångande musslor kokta i smör och vitt vin är en bra förrätt för en små till medelstora publik. Ge små skålar och tandpetare för att kamma hem ut musslor. För att minska risken för bakterietillväxt, bara göra musslor om du har en värmeplatta eller grill tillgänglig för att hålla dem varma.

Skumt Dips

Rökt lax, krabba dopp, hummer dopp och mussla dopp är alla somriga skaldjur dipp som passar fint med nautiska pirat-tema. Dips bör serveras i skålar set på isen, med gott om skivat bröd, kex och chips att sprida dip på.

Guldfisk Mix

Ett roligt tema mellanmål för barn är en Goldfish kracker blandning. Det finns ingen fisk faktiskt deltar i mixen, bara fisk-formad godsaker. Blanda Goldfish Crackers, jordnötter, mandlar, tranbär, pretzels, svensk fisk godis och choklad chips tillsammans för att skapa en fisk-tema mellanmål blandning. För att lägga i lite av pirate's treasure, blanda i några guld-inslaget choklad mynt. Servera i stora serverings skålar med papper kopp skopor.

Kycklingklubbor

Även om inte tekniskt en pirat mat, är kycklingklubbor och vingar bra rörigt, finger livsmedel för en husmanskost som omfamnar grov och smutsiga pirat attityd. Kyckling fungerar bra särskilt för potlucks med barn, eftersom många barn äter kräsen när det kommer till fisk och skaldjur.

Tandpetare flaggor

När i tvivel, kan tandpetare flaggor injicera pirat-tema i någon part mat. Små tandpetare eller spett med pirat Jolly Rogers flaggor fäst till slutet kan köpas från part leverans butiker och stack in i praktiskt taget alla typer av förrätt. Miniatyr korv, köttbullar, kött och ost kuber och andra liten trakteringen omedelbart bli pirat tema med en Jolly Roger flagga fastnat i dem.

Pickles och Jeky

Verkliga pirater bodde mestadels av torkade och betade livsmedel. Torkat kött, torkad fisk, torkade bönor och inlagda artiklar var de enda saker som inte skulle förstöra efter veckor ute på havet. En stor ättikslag tallrik med pickles, syltad lök, oliver, paprika och gröna bönor kanske inte exakt vad pirater åt på fartyget, men det är nära. Beef jerky är en annan mellanmål som hyllar torkat kött och fisk.

Svart

Mest svart mat är inte särskilt aptitlig; dock passar svart mat pirat-tema genom att rita på den svarta Jolly Roger, svart pirat hatt och lapp för ögat. Svart är färgen på pirater. Pasta eller risotto färgade svart med bläckfisk bläck är en stor nyhet objekt att tjäna. Men är de bästa svarta objekt efterrätter, som choklad cupcakes med svart och vit glasyr, svarta och vita cookies, svart-färgade franska macarons, peppermint färsbiffar, svarta lakrits och gelé bönor och svart sesam cookies.

Havet kex

För dem som känner dig äventyrlig, är att göra faktiska hard tack havet kex ett alternativ. Hard tack innehåller bara mjöl, salt och vatten och gräddas långsamt på låg temperatur att torka kex ut. För en mer aptitlig havet kex frallor baka hembakade, Irish soda bröd, Anzac kex, scones, kakor eller någon annan typ av "kex."