mynewspapers.net

Lätt målat glas hantverk

Lätt målat glas hantverk


Lägga till intresse till valfritt rum genom att dekorera den med målat glas hantverk. Att göra verkliga glasmålningar innebär styckning och malning glas bitar, som kan vara farliga. Härma skönheten i målat glas med hantverk med papper, kritor, tavelramar och andra material.

Målat glas hantverk med papper

Ett kaffefilter skär i en form och färgade med vax kritor ger en illusion av målat glas när besprutas med vatten för att göra det genomskinligt. Detta hantverk arbetar också med vax crayon designer på normal vitt bestruket papper med vegetabilisk olja istället för vatten. Genomskinligt papper kan klippa till former och limmade till sig själv för en målat glaseffekt.

Målat glas hantverk med glas

Dekorera glas panelerna i bildramar på olika sätt efterlikna verkliga glasmålningar. Måla en bild på panelen med glas färg, eller limma glas stenar och plattor till panelen för att skapa en design. Båda alternativen kan ljus lysa igenom vackert.

Målat glas hantverk med kritor

En välkänd målat glas hantverk är gjord med vax kritor placeras mellan två smörpapper och strukna. Vissa konsthantverkare Rita en design på vaxat papper och fyll den med särskilda färger av krita spån att skapa en förutbestämd design. Andra helt enkelt smälta kritor i något mönster att se hur färgerna smälter.