mynewspapers.net

Lätt målat glas Christmas mönsterMålat glas kan vara en färgstark sätt att dekorera ett hus till jul. Med material som lätt tillgängliga på lokala hantverk butik och online, kan någon dekorera fönster, speglar eller prydnadsföremål. Oändliga designmöjligheter finns tillgängliga, från enkelt till det intrikata. Lätt jul mönster gör säsongens dekorera enkelt och njutbart. Leta efter mönster utan betydande små detaljer och med gott om utrymme för bara en färg att fylla att hålla din skapelse enkelt. Du kan hitta mönster online, i butiker eller göra dem själv för en en-av-en-slag dekoration.

Bestämma form och storlek

Det är viktigt att tänka på var du ska placera målat glas. Storleken och formen på där du kommer att placera glaset kommer att avgöra vilken typ av mönster som fungerar för utrymmet. Det kan hängas direkt på ett fönster eller en spegel, eller det kan användas för att dekorera prydnadsföremål eller glasplattor som kan användas som solen fiskare. Var noga med ditt mönster matchar formen på glaset. Köp inte en rektangulär mönster för användning på en rund glasskiva.

Var man kan köpa

Gör en online-sökning för lätt målat glas Christmas mönster kan generera mer än 800.000 träffar med mer än 350 000 bilder. Många mönster erbjuds online är gratis. Warners målat glas och hitta-stainedglasspatterns.com kan du hitta en mängd gratis jul mönster tillgängliga som många som säljs online för relativt billiga priser, beroende på om du köper enstaka mönster eller en samling av mönster. Sök flera hemsidor för att hitta de mönster som passar dig. De flesta webbplatser som säljer mönster ofta har åtminstone några gratis mönster. Lokala hantverksbutiker har också målat glas leveranser. Typiskt kommer mönster finns på butiker att säljas i böcker med flera mönster tillsammans. Hobbybutiker bär också kit med alla förnödenheter säljs tillsammans.

Designa din egen

Att göra din egen glasmålningar mönster hjälper Visa din kreativa sida. Nästan vad som helst kan användas som ett mönster. Försök barnens jul målarböcker för enkelt mönster idéer. Målarböcker har vanligtvis stora, lätt-till-färg bilder som översätter väl till glas. Programvara kan användas för att design. ClipArt, antingen från din egen programvara, en gratis online webbplatsen, eller köpt från en webbplats, kan användas som ett mönster. Leta efter stora konstruktioner utan många intrikata detaljer. Du kan rita en bild eller ändra storlek på en bild med en kopieringsmaskin. Helt enkelt placera den bakom ditt glas och börja spåra.

Visst mönster förslag

Snögubbar och julgran former är enkel att rita frihand, även för barn. Ornament är en annan lätt mönster. Helt enkelt rita en cirkel eller oval form och färg i som du önskar. Sticka med objekt som kan sättas ihop med grundläggande former som cirklar och trianglar. Till exempel kan en triangel med en fyrkant under den omvandlas till en julgran genom att måla och lägga små stänk av färg som prydnader.