mynewspapers.net

Lätt kyrka dekoration idéer för barn

Lätt kyrka dekoration idéer för barn


Barn är viktig del av familjen och kyrkan. Som rör barn i dekorera en kyrka för ett speciellt tillfälle eller för att lägga till något nytt att inredningen bidrar mer än nya dekorativa element till kyrkan. Som rör barn i lätt hantverk är inte bara kul för dem, men det hjälper dem att känna att de är del av en större, viktig gemenskap kallas kyrka familj.

Kyrka foajén dekorationer

Barn kan göra lätt hantverk att skapa dekorationer för en kyrklig foajé. Fira en ny säsong med en anslagstavla display. Hjälpa barn skapar lätt fjärilar av mjukpapper och piprensare. Skär mjukpapper i cirklar och nypa dem i hälften och vira en piprensare runt centrum för att skapa den fjärilens kropp. Lägg till piprensare antenner skapelser. Låt barnen dekorera vingarna med vatten färg färg eller markörer. Lägg till fjärilar en anslagstavla som tillkännager vårens ankomst och i vår evenemangskalender för kyrkan. Barn kan också rita bilder för att illustrera sina favorit Bibeln berättelsen. Dekorera foajén en kyrka med dessa bilder genom att tejpa dem till en vägg.

Söndagsskolan och barns kyrkliga dekorationer

Många kyrkor har utsett rum eller rum för Söndagsskolan klasser och barnens kyrka. Att de barn som använder ett rum eller rum för att i dekorera dem. Hänga upp långa ark slaktare papper på väggarna. Att barn att skriva deras namn, favorit skriften vers och bilder på papper. Muralmålningen är färgglada och handgjorda av barnen. Ersätta papper varannan månad för att starta en ny väggmålning. På sidorna Christian-tema färga bok för att skapa konstverk för en kyrklig barnrum. Ge barnen sidor färg och, när klart hänga dem på en utsedda vägg ska visas.

Speciella tillfällen dekorationer

Har barn göra lätt kyrkliga dekorationer för helgdagar och särskilda tillfällen. Hjälpa barn göra lätt juldekorationer att dekorera kyrkan. Tillhandahålla styrofoam bollar, paljetter, band och pärlor. Yngre barn kan limma paljetter och band till frigolit bollar. Äldre barn kan använda raka nålar för att fästa utsmyckningar till bollar. Dekorera kyrkan julgran med handgjorda smycken. Har barn skapa en stor banderoll av slaktare papper att fira en pastor födelsedag eller en kyrklig årsdag. En lärare kan skriva det viktigaste budskapet som "Happy Birthday" eller "Happy Anniversary" till bannern och barnen kan registrera sina namn och lägga till ritningar och favorit skriften verser i bannern.

Andra lätt kyrka dekoration idéer för barn

Kyrkliga helgedom har tydliga windows, Hjälp barnen skapa "glasmålningar" att dekorera. Skapa en ram av kartong eller kort stock. Låt barn limma remsorna av mjukpapper på ramen. Utöka mjukpapper på den öppna delen av ramen och sträcka ut den till andra sidan i abstrakta mönster. Eller har barn färg flaggor från olika länder runt om i världen. Färga sidor kan visas på missionär söndag.