mynewspapers.net

Lätt Hollywood kostym idéer

Lätt Hollywood kostym idéer


Hollywood, den plats där drömmar är gjorda och trasiga, är så full av intressanta människor som helst på jorden. Där folk kan vara så bisarra och unika som tecken de skildrar. Det är också en plats med ett överflöd av kostym idéer för Halloween, en Oscar natt part eller en maskeraddräkter boll. Den enkla biten är din lokala sparsamhet butik eller din familjs garderob är sannolikt har allt du behöver.

Marilyn Monroe

Skura secondhandbutiker för en nära version av den vita klänningen från "Sju år klådan." Om du inte hittar en klänning, bör du kunna hitta en separat vit kjol och grimman topp som knyter bakom nacken. De flesta kostym butiker har en Marilyn peruk. Bära strappy skor och massor av falska diamanter. Gå tungt på make-up med falska ögonfransar och rött läppstift. Rita signatur Mullvaden på din vänstra kind.

Joan Crawford

Lägga till ett par mer axelvaddar i en damer kavaj. Bär med en matchande rak kjol, en vit blus och svarta skor med vrist remmar. Bära ditt hår hoprullade i 1940-talet stil eller dras tillbaka i en bulle med massor av fullkomlighet runt ansiktet. Använd mörk rött läppstift och stark ögat utgör. Bär en klädhängare.

Johnny Depp

Bära ditt hår mittbena med längre än genomsnittliga fringe. Du behöver en mustasch och kortklippta skägg. Bär en mörk kostym, skjorta och slips och en fedora. Avsluta med ett par horn rim glasögon.

Hannah Montana

Bära ett ljust färgat beskurna jacka över en lång lila T-shirt med en låg slängd bälte. Lägg till raka ben jeans och cowboystövlar. Långa blonda peruken med rak lugg och en mikrofon från leksaksaffären avslutar ditt utseende.

Brad och Angelina

Brad bära en svart kostym med en lös svart slips. Håret bör vara lite mussed och med en klockan fem skugga. Angeline kan bära en lång svart klänning och falska diamanter. Håret bör vara lång rak och skildes i mitten. Använd gott om läppstift för att få hennes vitlinglyra. Så hur vet vi att detta är Brad och Angelina och inte bara något bra snygga Hollywoodpar? Ta med barnvagn och se till att det finns minst fyra baby dockor i det.

Lucy och Ricky

Börja med en full kortärmad klänning med en underkjol. Lägg till pärlor, högklackade pumpar och ett förkläde. Du måste bleka bas smink, rött läppstift och tunga rodna och ögonmakeup. Du kan få en bra lockigt Lucy peruk online eller från en kostym butik. Ricky ska bära en svart kostym, fluga och en vit halm båtägare hatt. Försök att hitta en uppsättning bongo trummor.