mynewspapers.net

Lätt hemlagad gåvor för kontoret

Lätt hemlagad gåvor för kontoret


Att ge gåvor till medarbetare och anställda kan bryta din bank, men du ändå vill göra det eftersom det skapar goodwill. Tricket för att lösa detta dilemma är att skapa lätt hemlagad gåvor för kontoret. Kan du samla kostnaderna för gåvor och komma ut framåt.

Blomsterarrangemang

Du behöver inte vara en master florist för denna idé, eftersom det enda kravet är förmågan att snittblommor och infoga dem i en liten behållare. Skönheten i denna gåva innebär kostnadsbesparingar eftersom du köper bara en bukett men använder blommorna för flera gåvor. Plocka ut matchande eller säsongsbetonade kaffekoppar som behållare, placera mättade plant skummet inuti och lägga till flera blommor med grönska att skapa din gåva.

Holiday ljus

De flesta människor använder taper ljus under semestern på deras bord eller som dekoration, så gör din egen att ge som gåva. Plocka upp en låda med vita vaxljus och ett par enstaka rött och grönt ljus. Smälta marker av färgade ljusen ner sidorna av de vita vaxljus tills du skapar en tilltalande design. Du kan inkludera två ljushållare för gåvan, köpt i lösvikt, eller bara radbrytas gåvor inuti en festlig presentpåse.

Matlagning gåva

Hembakade kakor i en tenn är så kliché, så kreativ med din matlagning gåvor. Snarare än att baka massor av cookies, skapa ätbara snöflinga ornament i stället. Blanda upp drivs socker med maräng pulver, vatten och krydda extrakt. Du ritar snöflingor genom att hälla blandningen ur väskan. När de har torkat, bifoga en festlig band till ändarna och sätta ett par i en burk för gåva att ge.