mynewspapers.net

Lätt hantverk inredningsidéer för en plantskola

Lätt hantverk inredningsidéer för en plantskola


Det finns hundratusentals produkter på marknaden som kan dekorera din baby plantskola, att göra dekorationer själv är billigare och kan anpassas noga. Använda vanliga objekt för att göra craft-projekt som kan dekorera barnkammaren. Barn växer och förändras snabbt; Du kan dekorera barnkammaren hur du gillar det och sedan ändra det som barnet börjar att uttrycka en åsikt.

Découpage

Använda konsten att découpage att dekorera ditt barns möbler. Detta hantverk projekt kan knyta en plantskola tema tillsammans. Om du har ett täcke i ett särskilt tema, använda liknande bilder för att dekorera både krubba och dresser att få dem att matcha. Klippa ut bilder från tidningar, barnens böcker eller skriv ut färg kopierar från Internet. Du kan också använda skrot bokning papper. Limma bilden på bit av möbler och sedan tillämpa découpage medium enligt tillverkarens instruktioner. Tabeller, leksak lådor eller bitar av trä kan också användas som bakgrund. Flera bilder kan kombineras för att skapa en anpassad collage.

Strumpa namnskylt

Infant strumpor gör en fin namnskylt för dörr eller vägg i plantskolan. Samla så många strumpor eftersom det finns brev i ditt barns namn. Mäta en träbit lite större än alla strumpor om bredvid varandra. Detta blir ungefär 3 inches per strumpa. Måla eller färga träet som önskas. Häfta strumpor till trä och sedan använda tyg färger för att stava ut barnets namn på strumporna. Alphabet stickers kan användas i stället, eller skär breven från kortpapp och använda tacky lim för att tillämpa.

Papper lappteknik väggdekorationer

Välj en bild från Internet eller hittar en bild som du vill återskapa från en bok eller tidskrift. Spåra bilden på en bit papper, klipp ut och sedan använda detta som ett mönster. Samla dekorativa papper och skär olika färger för delar av bilden. Använd ett lim minne för att ordna alla bitar för att återskapa bilden. Placera denna bild på en bit papper och rama in den.

Blanka väggkonst

Skapa en dekoration som kommer att fånga barnets uppmärksamhet med papper och snöre. Detta billiga blanka väggdekorationer ser ut som en pärlstav gardin. För att göra din egen behöver du sax, ett hål och en dowel. Skär längder strängen som löper från toppen av väggen till golvet. Välj ljusa eller blanka kort stock eller scrapbook papper. Skär ca 5-tums former från papperet. Sticka två hål i formen och spetsar strängen genom. Gör en knut efter var och en så att de hänger ungefär en tum ifrån varandra. Knyt upp i strängen till pluggen och fortsätta att göra formen täckt strängar tills pluggen är full. Du kan hänga detta hantverk på väggen, eller i stället för en garderobsdörr.