mynewspapers.net

Lätt hantverk att göra pengar medSälja hantverk online, på mässor, eller till vänner och familj är ett sätt att tjäna extra pengar samtidigt som man gör en hobby som du tycker. Lite hantverk är lättare att göra och sälja än andra. Snabbare och billigare en craft är, desto mer pengar du kanske kan göra. En snabb inlärningskurvan är viktigt så kan du börja sälja dina skapelser så snart som möjligt.

Kort

De flesta köper och Använd gratulationskort, vilket gör dem ett bra val för en lätt-- och lätt att sälja--hantverk. För att komma igång, måste du vykort, kuvert och utsmyckningar. Göra de allmänna ändamål eller semester kort. Skriv meddelandet inuti eller skriva ut den på en nice teckensnitt på datorn. Scrapbooking butiker är fyllt med utsmyckningar för Kortmakeri. Rita ditt eget mönster och skriva ut dem är ett annat alternativ. Kuvert som passar korten är ett måste. Köp inbjudan eller kortstorlek kuvert i en stillastående eller office supply store och designa ditt kort att passa dem. Omväxlande, separera ett befintliga kuvert längs sömmarna och Lägg den platt på en bit en affisch styrelse och spår runt den för att göra en mall. Använd mallen för att göra samordnande kuvert för dina kort genom att spåra runt den på papper, vika det och limma det tillsammans.

Ljus

Ljus är en populär post. De är ett billigt sätt för kunderna att skämma bort sig med deras favorit doft. Smält och häll ljus är det enklaste att göra. Behöver du formar, vax, vekar och doft. Smälta vaxet i en dubbel panna och sedan blanda i doften och någon färgning. Ställa in vekar i formar och häll i smält vax. Låt ljusen att stelna och sedan pop dem från formarna. Paketera dem i attraktiva papper eller väskor att sälja. Ett annat alternativ är att häll vaxet i burkar. Lagrar flera färger eller välja en enda färg. Tekoppar, Ljuslykta innehavare och små burkar finns andra behållare alternativ. Du kan dekorera behållarna eller lämna dem slätt.

Polymer Clay skapelser

Mångsidig polymerlera är lätt att arbeta med och kan bakas permanent hårt i en grundläggande hushållsbruk ugn. Den levereras i en mängd färger, inklusive glöd-i-the dark och glitter. Grädda polymer lera skapelser i en förvärmd ugn på 135 grader i 20 minuter. Låt dem svalna innan hantering. Använda polymerlera för att göra smycken, ringar, örhängen, hängen och berlocker. Lera är lätt nog för de flesta användningsområden och kan bildas i någon form. Göra hål för smycken resultaten och hoppa ringar innan bakning, då säkra med smycken lim efteråt. Figuriner, pärlor, innehavare visitkort och mobiltelefon charm är bara några fler idéer för polymerlera.