mynewspapers.net

Lätt guiden hatt hantverkDen traditionella trollkarlens hatt är en konisk form, vilket gör det ett enkelt formulär för att återskapa. Om du vill göra din egen guiden hatt som en kostym accent eller en rolig regnig hjälper dag hantverk med ditt barn, att veta några guiden hatt craft alternativ dig att välja rätta för dig.

Historia av hatten

Häxor och trollkarlar är en grupp av människor som har magiska förmågor. I de flesta kulturer, honorna är häxor och män är guider. Men i moderna popkulturen hänvisar guider till både män och kvinnor, tack till JK Rowlings Harry Potter-serien. Spetsiga hattar var en mode mani på 1400-talet, men när stilen nådde landsbygden, det var inte längre på modet i städerna. Men bar landet män och kvinnor fortfarande dem. Sedan häxor och trollkarlar var vanligtvis anses vara land män och kvinnor, blev de koniska hattar bar de associerade med dem.

Bärbar

Om du vill en guiden hatt hantverk att bära för klä upp eller lägga till en Halloween-kostym, är tyget det medium valet för dig. Användning kände för kroppen av hatten eftersom det är stela och står upp på egen hand. Skär en bit av filt stor nog att passa kronan på huvudet. Sedan rulla filten i en konisk form, säkra kanterna med varmt lim. När mössan är klar, Lägg till accenter med frimärken med akrylisk guldfärg eller lim och glitter. Gör en alternativ version av denna hatt med affisch styrelse. Rulla papperet på samma sätt som filt. Fäst den med lim eller staples. Dekorera en affisch styrelse hatt erbjuder fler alternativ för medier. Du kan till exempel använda akrylfärger, kritor, markörer eller ens pasteller. Om hatten inte passar tätt, slå hål på vardera sidan av basen av hatten och knyt en bit snöre genom varje hål. Sedan knyta strängarna tillsammans under hakan för att hålla den på huvudet.

Lera

För en mindre craft, använda modelleran eller ens spela degen för att göra en guiden hatt. Mängden lera behövs beror på storleken av hat du vill göra. Rulla lera mellan dina händer tills du når den konisk formen. Använd sedan i slutet av en blyertspenna rita detaljer i leran. Torr lera eller baka det enligt specifika instruktionerna som medföljer din lera. När den är inställd, kan du dekorera den med akrylfärger.

Glasstrut

En annan kul hantverk idé är att använda saker du har runt ditt hem. En glasstrut, exempelvis är formad som en guiden hatt och gör en ätligt craft. Gör ett huvud för din trollkarl av ösa en skopa glass i en skål. Lägg sedan till glasstrut ovanpå. Hatten kan dekoreras med utsmyckning geler, strössel och andra ätbara dekorationer. Guidens ansikte kan dekoreras på samma sätt. Den färdiga produkten kan då ätas.