mynewspapers.net

Lätt djungel hantverk

Lätt djungel hantverk


Lära barnen vikten av världens djungeln och regnskogen medan du arbetar med lätt craft-projekt. Använda djungeldjur, som apor, panthers, lejon och tigrar, som inspiration när du designar hantverk. Använda hantverk för att dekorera ett barns djungel-tema födelsedagsfest eller har gäster göra dem som en praktisk parts verksamhet. Barn kan ta deras djungel hantverk hem som part tjänst.

Lion kläder krok

Barn kommer inte ihåg på handgjorda lion-inspirerade krokar att hänga kläder upp. Skär lejon huvud och mane former av gula och bruna hantverk skum och limma ihop bitarna. Använda hantverk lim för att fästa plast googly ögon och en skum näsa till lion huvudet. Ståndpunkten lejonhuvud över en dubbel garderob krok där munnen bör vara, och push skummet så att krokarna pop genom. Skruva kroken till ditt barns garderob dörr.

Stående papper djur

Skapa enkla djungel djur hantverk med papper. Vik en bit kartong i halv. Välj en kort lager färg beroende på typ av djur, som brown för en apa eller svart för en panter. Rita en djur form på ena sidan, att se till att en del av bästa av det, till exempel huvud eller svans, ligger längs vikningen. Skär genom båda lager av kortpapp att bilda djur form. Limma på plast googly ögon och använda markörer eller hantverk färg för att göra djur märkningar. Försvara papper djuren som skrivbord eller byrå dekor.

Papper kedja Snake

Har barn göra en lös papper kedja orm. Skär 16 remsor av grön och gul konstruktion papper, varje 2 av 10 inches i storlek. Tejpa en remsa tillsammans för att bilda en ring. Sätt en remsa av papper genom öglan och fäst den med en bit tejp eller häftklammer. Fortsätta looping alla remsorna tills en kedja bildas. Du kan växla gröna och gula band för ett dekorativt utseende. Skär ögon och en lång tunga av röda konstruktion papper och limma dem mot den första öglan att bilda en orm huvud.

Fingerprint fjärilar

Fingerprint fjärilar är lätt nog för barn i alla åldrar att göra. Be barnet att doppa en tumme i färgglad färg och göra ett "x" form av fyra separata tummen utskrifter att likna fjärilsvingar. Använd fyra olika färger för att skapa en levande design. Använda en svart markör för att skapa fjärilen kropp och antenner. Använda fingerprint fjärilar för att stärka födelsedagkort, terrakotta krukor och slätt omslagspapper.