mynewspapers.net

Lätt Bibeln papper plattan hantverk

Lätt Bibeln papper plattan hantverk


Craft-projekt är ett roligt sätt att öka barns hand-öga-koordination och kreativitet. Förstärka bibliska berättelser genom att skapa roliga hantverk med papperstallrikar. Papperstallrikar är ett billigt material som du kan använda i en mängd olika hantverk. De flesta andra material kan hittas runt huset, till exempel brytpunkter, lim, konstruktion papper och hantverk pinnar.

Moses i korgen

Levandegöra historien om Moses i säv med en enkel papper plattan hantverk. Skär ett papper plattan i hälften. Färgen är båda halvorna med brun markör eller krita. Häfta runt plattan lämna en 2 1/2-tums öppning upptill rundade kanter. Skär vatten ur blå konstruktion papper och säv av grön konstruktion papper. Limma de blå och gröna papperslappar konstruktion längs platt slutet av korgen. Skär baby Moses från konstruktion papper. Gör Moses liten nog att passa genom den 2 1/2-tum öppnande överst i korgen. Att barn till hans ansikte och hår sedan limma honom till ett trä hantverk minne. Sätt barnet Moses marionett i korgen och berätta sin historia.

Guds löfte om Rainbow

Ge barnen en permanent påminnelse om Guds löfte att inte översvämma jorden igen genom att göra en papper plattan regnbåge. Två rainbow projekt kan göras av en platta. Skär ett papper plattan i hälften. Skär en halvcirkel båge i den platta sidan av plattan, och utgör därmed regnbåge. Måla eller färg ränder till rainbow-formen. Den färgen är röd, orange, gul, grön, blå och sedan lila. Efter regnbågen har torkat, lim bomullstussar i ändarna av bågen att skapa moln.

Noaks Ark

Skapa en rolig och interaktiv hantverk för barn att leka med medan du berättar om Noaks ark. Barnen kan låtsas att ha djuren mars två av två in i arken. Skär ett papper plattan i hälften. Färgen är båda halvorna med en brun markör eller krita. Placera de två halvorna tillsammans och häfta längs den runda kanten. Lämna den platta sidan av tallrikar öppet. Med hjälp av färgade konstruktion papper, klipp ut två av flera olika typer av djur. För att påskynda craft, skriva ut mallar före tid i svart och vitt så barnen kan färga dem. Limma djur på trä hantverk pinnar att hjälpa dem att stå upp bättre i arken.

Uppståndelsen grav

Återberätta påsk historien med uppståndelsen grav craft. Skär ett papper plattan i hälften. Färg eller måla en halv brunt och den andra hälften svarten. Skär en liten grav öppnas i botten av bruna hälften. Att placera brun halva plattan framför, häfta runt kanterna på plattorna tillsammans. Klippa en bild på en ängel av en gamla julkort eller skriva ut en mall som barnet kan klippa ut. Limma ängeln i dörröppningen på graven. Deformationszoner en brun papperspåse till en boll att göra stenen.

Lion ansikte

Undervisa Daniel i lejonets kula med detta roliga lejonet möta hantverk. Måla eller färga en hel papperstallriken tan eller ljusbruna. När torr klipp 2-tums djupa springor runt kanten av plattan. Space slitsar ca 1 tum apart. Böj försiktigt varje andra slit upp för att skapa en tredimensionell kalufs. I centrum av plattan, limma två 1 1/2-tums brun pom-poms. Lägga till en svart 1-tums pom-pom för näsan. Skär sex morrhår från en svart piprensare. Varje morrhår bör vara ungefär 6 inches lång. Limma morrhår under de bruna kind pom-poms. Avsluta lejonets ansikte genom att limma två googly ögon över kinderna.

Lamm ansikte

Stärka undervisning att den stora herden bryr sig om hans små lamm med en söt lamm ansikte hantverk. Måla insidan cirkel i plattan black. En gång torr lim två rader med bomullstussar runt den vita kanten av plattan. Limma en rosa pom-pom i centrum av det svarta ansiktet. Skapa i munnen genom att skära en rosa piprensare i en 3-tums bit. Böj piprensaren till en rundad "w" form. Limma piprensare under pom-pom näsan. Limma på två googly ögon. Skär två 2 1/2-tums ovaler ur svart konstruktion papper för den Lambs öron. Avsluta Lammet med limning öronen på bomull bollar på båda sidor av ansiktet.