mynewspapers.net

Lätt att installera hem isolering

Lätt att installera hem isolering


Isolering hjälper ditt hem bo sval om sommaren och varm i kyla, vintermånaderna. Korrekt installerad isolering kan minska värme och kyla kostnader; din luftkonditionering och ugn kommer att göra mindre arbete för att hålla ditt hem på en behaglig temperatur året runt. Medan de flesta isolering är professionellt installerad, du kan enkelt installera batt isolering dig att spara pengar på din totala isolering kostar och förbättra dina kunskaper om grundläggande hem reparation och uppgifter.

Instruktioner

• Köpa den lämpliga typ av batt isolering för delen av ditt hus som du installerar isolering. Använda R-30 eller R-38 för tak och vind väggar, R-13 eller R-21 för ytterväggar och R-11 för väggar som kräver isolering för ljud, snarare än temperatur, kontroll. Ju tjockare isolering, desto högre R (eller termisk resistans) värde.

• Öppna förpackningar med vadd med en mattkniv. Skär försiktigt paket på längden och på sidan för att undvika att skada isoleringen. Titta på isoleringen expandera till dess färdiga bredd efter styckning öppna förpackningen.

• Sätta på skyddsglasögon och arbetshandskar innan du hanterar isolering. Placera försiktigt batts på plats mellan träbjälkar i väggen. Kontrollera att batts fylla utrymmet mellan balkar helt, särskilt runt hörn och kanter av väggen. Om du använder inför batts, placera dunsten barriären så att den står inför det betingade, interiör utrymmet jämfört med obehandlade yttre yta. Batts bör passa väl på plats.

• Om du vill häfta batts på plats med Häftapparater för tak eller vägg. Vara noga med att häfta tomma kanter vadd höljet och inte uppblåsta isoleringen. Skydda golvet isolering med wire fästelement fördelade 6 inches från slutet av varje batt och 12 till 24 inches isär.