mynewspapers.net

Lätt att göra steg för steg trollkonster

Lätt att göra steg för steg trollkonster


Magiska trick är ett enkelt sätt att underhålla alla typer av människor. Från små barn till vuxna älskar många människor att bli förvånad av den bokföringstekniska av hand och svek i sinnet som utgör trollkonster. Utför Magic tricks på fester och andra sociala tillställningar, eller bara på kul. Med övning kan kan du behärska några enkla knep som kommer att trotsa alla.

Kort prognos

Många kort trick kräver du förutsäga det kort som din publik plockade. Denna metod kan du välja ett kort för din publik medan lura dem att tro att de plockade det själva. Ta en titt på botten av en kortlek utan att bli sedd av åhörarna. Fråga volontär att dela upp kortleken i ungefärligt till hälften. Samtidigt döljer nederkant hälften av korten bakom handen, Använd däremot för att dra kortet från botten av botten hälften på botten av den övre halvan. Nu Visa botten kort av övre hälften till din publik och berätta för dem som var kort plockas av din volontär. Du kommer då att kunna gör tricks som kräver avancerad kunskap om publikens kort.

Jack poliser

Ett knep som utnyttjar den tidigare metoden kallas Jack poliserna. Gevär genom däcket och ta bort de två svarta uttagen. Sätt fingret under publikens kort och upprätta en brytning som du kommer att kunna hitta lätt. Berätta din publik att uttagen är din poliser och de kommer att hitta sina kort. Låtsas att infoga uttagen i däcket slumpmässigt ansikte upp, men faktiskt infoga dem direkt ovanför och under publikens kort. Berätta en kort historia om hur din poliser måste söka högt och lågt för deras kort och hur uttagen kommer ta ett tag att hitta den. Slap däck och hålla det ansikte upp, visar din publik sina kort inklämt mellan de två uttagen.

Den perfekta 10

För den perfekta 10 knep behöver du en assistent att sitta bland publiken och låtsas att frivilligt. Ordna 10 slumpmässigt valt kort i samma arrangemang av klubbarna på en 10 klubbar kort och byta ut en av dem med 10 klubbar. Berätta för publiken att plocka ett av korten, och lämna rummet så att du inte kan se vilket kort de plockade. När du kommer tillbaka, försöker du att förutsäga vilket kort valdes. Din assistent frågar "Är detta ditt kort?" flera gånger medan du pekar till synes slumpmässiga korten på bordet. När assistenten pekar till 10 klubbar, uppmärksamhet till vilken klubb han pekar på kortet. Denna klubb kommer att representera kortet på samma plats, och du nu vet vilket kort publiken plockade. Du måste ordna din assistent att göra detta innan föreställningen som det skulle vara misstänksam att berätta för henne vad jag ska göra mitt i en magisk show.