mynewspapers.net

Lätt att göra påskpynt

Lätt att göra påskpynt


Dekorera till påsk på ett kick med enkla hemgjorda dekorationer. Sätt varje projekt tillsammans i 15 minuter eller mindre, vilket kan vara en livräddare om tid kör kort innan företaget anländer.

Egg Cup vaser

Skapa enkla bordsdekorationer med äggkoppar som miniatyr vaser. Fyll varje ägg kopp med gelé bönor eller andra påsk-godis och placera en daisy i varje ägg-kopp. Eftersom blommorna inte har vatten i äggkoppar, sammanställt denna dekoration i en timme eller mindre innan den ska användas.

Kläckta kycklingar

Skölj ut och spara äggskal halvor att sätta ihop i en enkel påsk dekoration. Fyll en bred korg med äkta eller oäkta gräs och krypa in äggen i det. Placera en gul marshmallow chick godis i varje ägg så de ser ut som nykläckta kycklingar.

Ballong djur

Skapa ballong djur dekorationer av regelbundna, runda ballonger. Göra en brud genom att blåsa upp en gul ballong, skära en näbb och ben av orange silkespapper och tejpa funktionerna på ballongen. Göra kaniner av rosa eller blå ballonger med mjukpapper öron och två framtänder gjord av vitt silkespapper. Rita ytterligare funktioner med permanenta märkpenna.