mynewspapers.net

Lätt att göra hemmagjord alla hjärtans dag presenter för män

Lätt att göra hemmagjord alla hjärtans dag presenter för män


Alla hjärtans dag är en helgdag tillägnad visar andra hur mycket du älskar dem. Låt honom veta hur mycket du bryr dig i år genom att den särskilda mannen i ditt liv en hemgjord present. Med en lätt-att-göra hemgjord gåva, kan du ge honom en unik present som kommer att se till att värma hans hjärta.

Choklad Bar bukett

Varje kille älskar godis. Snarare än att lämna honom en hjärtformade låda med choklad fyllda med mystiska fyllningar, Unna honom en choklad bar bukett består av hans favorit godis. Sticka en bit blommig skum i botten av en liten plasthink. Plocka ut en mängd hans favorit godis barer. Tejpa godis till en lång pinne, och placera sedan slutet av pinnen i skummet att hålla godis barer upprätt. En handfull dekorativa strimlad papper kommer att täcka resten av blommig skum och göra detta arrangemang ser bedövning.

Fotografera

Fira din kärlek med ett fotografi av ett speciellt minne. Gå igenom fotografier av er två och välja en som är särskilt meningsfull, om det är en uppriktig skott eller ett bröllop porträtt. Har bilden förstoras och tryckt. Välj en ram som kompletterar hans smak, från en elegant silver ram till en traditionell modern en. Hålla fast fotografiet i ram för en enkel och meningsfull hemlagad hjärtans present.

Sticka den

Även på den kallaste februari nätter, hålla händerna varma med några hembakade stickade vantar. Nyare stickare bör hitta ett mönster online för att vägleda dem i deras vante gör. Om du använder ett mönster, måste du köpa typ av garn som efterlystes i mönstret. Huvud till en farkost butik och plocka ut en färg garn som särskilda mannen i ditt liv kommer att vara säker på att älska. Sticka honom några vantar och göra hans vintern lite mindre kylig.

Tårta

Tillfredsställa din kille sötsaker med en läcker tårta eller hembakade kakor. Göra sin alla hjärtans dag speciell av matlagning upp hans favorit efterrätt, från devil's food cake oatmeal raisin cookies. För att hedra den romantisk semestern, dekorera behandla med vissa festliga konstruktioner. Till exempel Använd en cookie cutter göra hjärtformade kakor eller toppa cupcakes med röda och rosa strössel. Även behandlar kan se feminin, är de säker på att smaka bra.