mynewspapers.net

Lätt att göra fransk hantverk

Lätt att göra fransk hantverk


Genom mat, mode, musik, parfym och politik, har fransk kultur påverkat amerikaner. När brainstorming nästa hantverk projekt, ta en cue från franska och använda några av deras mest populära symboler och kulturella aspekter för att guida dig. Att göra franska-relaterade craft-projekt behöver inte vara särskilt berörda eller dyra; Du kan hitta material på budget-vänliga dollar eller hantverk butiker eller eventuellt återanvända vissa artiklar avsedda för din papperskorgen.

Beret

Även om de inte kan ha varit först att bära en basker, har fransmännen blivit förknippade med den platta, runda-disk formade huvudbonader, som kan göras enkelt med några hantverk leveranser. Välj ett tyg för din beret---djur print, helgtema, cartoon-stil eller något som matchar din favorit outfit. Placera en sallad blandning skål på tyget och spår runt, att göra två cirklar. Skär dem. Placera en mindre skål på en av cirklar, spåra det, sedan skär cirkeln ut så det finns ett hål i mitten. Sy ihop de två cirklarna i samma storlek. (Kasta ut de mindre cirkeln eller spara den för att göra en dalbana eller andra hantverk projekt). Har du en platt basker; för att lägga till volym, kan du sy extra foder inuti.

Petanque

Enligt francethisway.com spelas spelet Petanque (eller boule) i nästan varje by i hela landet. Franska boule entusiaster siktar fasta bollar på en markör, använder sina händer. Spelare slå sedan andras bollar ur vägen för att försöka få sina bollar närmast markören. Kombinera hantverk och spel att göra dina egna boulebanan och ställa in. Första, delar av ett område av din trädgård för spelet. Måla en cirkel ungefär tre fot brett. (Kom ihåg om du målar på gräs, kan du alltid klippa eller klippa färgen bort.) Om du har oanvända garage utrymme, du kan måla det med tvättbar färg). Samla så många samma storlek bollar som du kan hitta; prova hantverksbutiker eller dollar butiker. Om du har en outnyttjad uppsättning biljard bollar, återanvända dem för spelet. Måla bollarna i uppsättningar med tre, använda olika färger. Lämna en boll vit. Låt bollarna torr och sedan börja spela.

Snusnäsduk

Visa din stil med en fransk flagg snusnäsduk. Flagg representeras av tre block av färg---blå för Saint Martin, som donerade sin blå mantel till en tiggare; vit Jungfru Maria och Jeanne d'Arc (eller symboliserar royalty) och röd för färgen på Saint Denis, som är Paris skyddshelgon. För att göra fransk flagga snusnäsdukar, börja med en vanlig vit eller canvas duk. Dela upp snusnäsduk i tre lika delar med maskeringstejp. Blanda blå T-shirt färgämne (finns i hobbybutiker) med varmt vatten i ett kokkärl, sedan doppa ena sidan av snusnäsduk i. Låt det suga upp färgen tills den når din önskad nyans av blå (kom ihåg att några av färg kommer att droppa av), låt torka på en gammal handduk eller ark av tidningen. Upprepa proceduren med den andra sidan, med röd färg.