mynewspapers.net

Lätt att göra Baby dusch hantverk

Lätt att göra Baby dusch hantverk


Hantverk är ett bra sätt att anpassa en baby shower. Enkla hantverk kan göra en mängd baby dusch element--från inbjudningar till dekorationer och gynnar speciell. Hantverk behöver inte vara komplicerat, men bör återspegla smak av mother-to-be (eller föräldrar-till-vara i fallet av ett par dusch) och temat, placering och stil för baby shower.

Inbjudningar

Handgjorda inbjudningskort ger en speciell touch till baby duschar. Köp vanligt vitt kort och ganska dekorativa papper i pastellfärger eller baby-tema utskrifter. Klipp ut baby-relaterade former som flaskor, gummi duckies och onesies från hälften av dekorativa papper (Använd Schabloner eller trace bilder om det behövs). Skär den andra halvan av de dekorativa papperna i rektanglar något mindre än på framsidan av kortet. Center och limma papper rektanglar på framsidan av kortet så en liten vit kant visar, sedan centrum och lim en utklippt form ovanpå rektangeln. Hand skriva på insidan av kortet med vem, vad, när och var part information eller använda ordbehandlingsprogram för att skriva ut dusch inbjudan informationen - klipp ut och limma fast på insidan av kortet.

Dekorationer

Creative dekorationer ger en speciell touch till baby duschar. Göra en leksak block mittpunkten för varje tabell. Linda kubformade lådor med vita slaktare papper eller pastell omslagspapper. Måla bokstäver på block, eller dekorera dem med bokstäver från konstruktion papper. Eller köpa leksak docka Barnvagnar för hörnstenarna--dekorera dem med ganska pastell band och blommor silke.

Gynnar

Tacka gästerna i stil med crafty favörer. Myntverk, godis, badsalt och andra små föremål kan förpackas i kreativa sätt att lägga till en speciell touch till en baby shower. Placera små föremål i vita kubformade lådor och dekorera med bokstäver på varje sida att likna leksak block. En annan listig och ätbara alternativ är att baka och dekorera cookies i former som sticker med dusch teman (paraplyer är en klassisk dusch form) - placera en cookie i cellofan påse och knyta med en pastell band.

Placeringskort

Om du planerar sittplatsen för din dusch, göra roliga placeringskort. Köpa små kort (eller skär dem från kortpapp) och hand skriva eller använda ordbehandlingsprogram för att skriva ut namnet på varje gäst och lim på korten och sedan dekorera korten med baby-tema frimärken eller klistermärken. Slå hål i det övre vänstra hörnet av kortet och slips på inköpta napp. Satt en napp till varje plats inställning som ett platskort. Napp placeringskort kan också användas som Servettringar. Du kan också dekorera och lägga till namn till inköpta gummi duckies med färg pennor.