mynewspapers.net

Läskiga sleepover spel

Läskiga sleepover spel


Förvandla en grundläggande sleepover till en natt av spänning och frossa med läskiga sleepover spel. Om du planerar en skrämmande sleepover, vara noga med att inkludera läskiga spel för att hålla din part gäster på tårna. Du behöver bara några leveranser och några idéer att komma igång att skapa läskiga spel. Locka spelare att delta i varje spel genom att tilldela varje spel vinnare ett litet pris.

Film Quiz och tävling

Spela en skrämmande eller läskig film, till exempel "Nightmare on Elm Street" eller "Texas Chainsaw Massacre." Titta på filmen med den part gäst och skriv ner flera frågor om filmen. Efter filmen, ge varje gäst en ark av papper och en penna. Ställa frågor och ha alla skriva ner sina svar. Spelaren som svar på de flesta frågor korrekt vinner spelet. För en annan film spel, dela in spelarna i lagen och har dem agera ut en scen från filmen. Dela ut priser till de bästa och mest skrämmande resultat.

Skrämmande berättelse cirkel

Berätta för alla att sitta i en cirkel och välja en spelare att gå först. Den första spelaren har fem minuter att berätta en skrämmande historia. Spelaren kan göra historien när hon går eller berätta en läskig Halloween historia. Efter varje spelare säger hennes berättelse, dela ut priser till de creepiest, bästa och roligaste historierna.

Mord Wink

Vik upp flera tomma papperslappar (en mindre än du har spelare) och placera dem i en skål. Skriv "mördare" på en annan slip papper och placera den i skålen. Alla måste dra en lapp. Berätta för dem att berätta om de är mördare. Berätta för alla spelare att gå runt området part; "mördaren" måste försöka blinkning på spelare utan andra spelare se honom göra det. När "mördare" blinkningar på en spelare, måste som spelare vänta tre sekunder, säger "Jag är död" och faller till marken. Om en spelare tror att han vet vem mördaren är, måste han säga "Stopp". Han får en gissning. Om han gissar rätt, vinner han spelet och ett pris. Om han gissar fel, är han ur spelet. Spelare "mördare" skrattar är ur spelet efter att han faller till marken.

Läskiga såg"" spel

Har värden få en mask för att matcha huvudpersonen från skräckfilmen "Såg." Marionett masken har ett vitt ansikte med röda kinder. Dölja en kitchen timer någonstans i huset och ange det i 10 minuter. Komma ut och skrämma gästerna med masken på. Berätta för dem de har 10 minuter tills timern slocknar. Om timern slocknar innan de hittar det, vinner ingen ett pris. Om någon hittar timern innan den slocknar, vinner spelaren som finner det ett pris. Gör detta spel ännu creepier genom att spela i mörkret, med ficklampor.