mynewspapers.net

Laser belysning specialeffekter för kyrkor

Laser belysning specialeffekter för kyrkor


Laser ljusshower skapa en ny underhållning plattform för artister. Visuella intensitet laser light strålkastare, kombinerat med dator-driven arrangemang, tillåta artister att fördjupa sin publik i ljud och ljus. För kyrkor som skapar allt mer samtida gudstjänster, eller hosting kristna musiker, samma laserljuset effekter används i reklamfilmer och musikvideor kan förbättra den visuella effekten av gudstjänster och kristen musik artist konserter.

Laser Beam lampor

Beam lampor är ryggraden i laser ljusshow. Beam lampor är beräknade högintensiva ljus strålar, och finns i flera färger. Till skillnad från en traditionell flood lamp eller spot lampan, som belysa ett stort område av ett skede, pierce laser ljus släckt bakgrund av en scen med penna tunn ljus strålar. Laserstrålar kan ställas in att flytta, svänga och puls med musiken. De skapar en flerfärgad gardin bakom konstnären, eller markera en viss plats eller person på scenen. Dessa strålar lasrar kan också konfigureras för att Visa flytande ord i midair, som nyligen sett på "Dancing with the Stars" TV-show.

Vatten skärmar

En vatten-skärmen används med en laser ljus show som en glidande och skimrande projektorduk. Lasrar kan projicera en intensiv bild som visas på skärmen vatten. Som vattnet rinner från en övre distribution röret och faller i ett grunt tråg, projektet lasrar dator-driven bilder eller filmer på de fallande vattendropparna som en traditionell filmprojektor på en hängande vit filmduk. För kyrkliga presentation, kan en vatten skärm användas att visa rörliga andliga bilder eller natursköna bakgrunder för musikernas prestationer.

Lasrar och konfetti

När beam laser används tillsammans med konfetti kanoner, är resultatet en fantastisk dusch av mångfärgade flytta ljus fragment. Konfetti kanoner är positionerade för att lansera konfetti i banan av laser beam projektorer. Denna specialeffekt är en kraftfull avslutning till en musiker prestanda. En plötslig explosion av ljus fångar åskådarnas uppmärksamhet och enheter hem ord och budskap om en föreställning.

Lasrar och rökmaskiner

Lasrar kan konfigureras för att producera en bredare diffust ljusstråle som penna-tunn ljus stråle beskrev tidigare. Tillsammans med en rök eller dimma maskin, kommer att laser ljus producera en färgad rök dimma som sänker sig över en scen. När rök intensitet ändras, så ökar ljusintensiteten. Rör sig med vågorna av ljudet, och rörlighet för scenen artister, kan kombinationen av lasrar och rökmaskiner belysa en dyster prestanda och leda kyrkliga publik mot lugn introspektion.