mynewspapers.net

Lås som inte kan skäras med bult fräsar

Lås som inte kan skäras med bult fräsar


Cyklar är ofta offer för opportunistiska tjuvar på grund av svag lås används i offentliga utrymmen. För att verkligen säkra en cykel, bör ryttare använda lås som är bult-skärare resistenta. Dessa lås kommer i form av hänglås, kedjor och U-formade lås.

Oxford Nemesis kedja och lås

16 mm Oxford Nemesis kedja och lås är tillverkad av ett härdat stål runda boja. Denna bult-skärare bevis lock har en anti plocka skiva låser mekanismen som en trasa ärm gjorda med ett reflekterande material att skydda ytterligare en cykel. Låset finns i två storlekar med fem nycklar.

Bike ankare hammare kedja och lås

Bike ankare producerar en hammare kedja och lås kombination, som är ett bevis på borren, plocka bevis, bevis för bult-skärare och frysa bevis. Kedjan är bult-skärare resistent trippel härdat krom legerat stål och square bar lager. Låsa är en fall-härdat stål boja med häl och tå låsning. Ett rostfritt stål kullager ett dödläge är i varje ände av låsa, medan roterande skiva cylindern förhindrar stöld från lås plockare.

Övervinna låsa u-formade cykel lås

Övervinna låsa cykel låsa har ett härdat stål som förhindrar sågning, kapning och nyfikna. Denna U-lås kommer med en extra lång kabel och dubbel låsning bygeln kan motstå tre ton pull kraft. Övervinna låsa producerar dessa lås med en skiva nyckel som tålar plockningar, och låsa kommer med en anti-stöld garanti. Det kommer också med en transportör fäste för lagring, ett mjukt grepp för komfort och en damm skjutluckan till skydda från fukt och smuts.