mynewspapers.net

Lärande stilar tester för barn

Lärande stilar tester för barn


Barn, liksom vuxna, lär på ett av tre sätt, och att ta reda på vilken lärstil som ditt barn kan hjälpa dem under hela utbildningen. Människor antingen lära sig genom auditiva ledtrådar, visuellt eller genom kinestetiska processer, och kan ha svårt att ta i information undervisade i olika stilar. Många frågeformulär-baserade tester finns på nätet som är lämpliga att räkna ut ditt barns specifika lärstil.

Vark lära

Vark frågeformuläret har ändrats för att passa barn mellan 12 och 18 år, och är ett bra alternativ för att försöka ta reda på ditt barns bästa lärstil. Frågeformuläret erbjuder flera flervalsfrågor uppmaningar och frågor, och ditt barn har att kryssa i alla rutor som gäller från de alternativ som ges. Ett exempel på en snabb tanke på testet är "kom ihåg när du lärt dig hur man spelar en ny dator eller brädspel. Du har lärt dig bäst av: "och alternativen representerar de olika olika inlärningsstilar. Detta test är ganska kort, som består av endast en sida av frågor.

LD stolthet

LD stolthet webbplats funktioner en learning styles test utformad för människor i alla åldrar. Provet består av en rad uttalanden som barnet har att priset på en skala från ett till fyra baserat på hur mycket uttalandena som beskriver dem. Uttalanden är till stor del enkelt, som "Jag är skicklig på designa diagram, diagram och andra visuella visar" och barnen har att välja ett nummer från en till fyra att betygsätta uttalande. En representerar ett uttalande som inte är som dem och fyra representerar ett uttalande som är mycket lik dem. Testet består av 30 frågor.

Skolastiska

Scholastic's learning styles test är anpassad till barn, men är utformade att fyllas i av förälder. Provet består av 10 flervalsfrågor, alla baserade på en förälders observation av barnet. Ett exempel är "normalt ditt barn väljer att sysselsätta sig själv hemma av:" följt av alternativ för läsa, spela datorspel, ritning eller hantverk och leker med actionfigurer. De svar du ger på dessa frågor används för att bestämma det bästa sättet för ditt barn att lära.

Homeschool visningar

Vyerna Homeschool lärande stilar test består av 15 flervalsfrågor för att besvaras av en vuxen för ett barn. Frågorna är saker som "hur ditt barn interagerar med barn hon är aldrig träffat förut?" följt av tre av fyra alternativ för varje fråga. Det enda problemet med detta test är att alternativen ges ger inte alltid det rätta alternativet, och det finns ingen möjlighet att välja flera svar, som med Vark's test.