mynewspapers.net

Lärande som främjar barns fysiska utveckling

Lärande som främjar barns fysiska utveckling


Den fysiska utvecklingen av ett barn är en viktig tillväxt steg. Barn inte fullt utveckla motorik naturligt, utan lära sig och utveckla dem genom upprepad användning. Om ett barn inte aktivt engagera sig i fysisk aktivitet, har han mindre möjlighet att absorbera dessa kunskaper som han växer, orsakar dessa färdigheter att vara underutvecklad. Om ett barn ges en chans att lära sig samtidigt vara fysiskt aktiv, kommer att både psykiska och fysiska färdigheter utvecklas.

Fördelar

Ofta klassrummet lärande sker främst genom rote memorering, som gör lite för att utveckla förståelsen av ett ämne. Fysisk rörelse är den mest effektiva metoden för lärande för ett barn. Rörelsen stimulerar kognitiva funktioner och hjälper barnet inte bara lära sig information utan också förstå det och minns det för senare. Genom att få barn flyttar hela inlärningsprocessen, du inte bara öka sin förmåga att lära sig men du också hjälpa i utvecklingen av motoriska färdigheter. Barn med mer utvecklad motor kompetens generellt ta större glädje i att vara aktiv och kommer att fortsätta att göra det, att främja framtida fysisk aktivitet.

Dance

Dans är ett bra sätt att engagera barn i någon läxa och utveckla övergripande kropp samordning. När undervisningen ett ämne som kräver memorering, till exempel alfabetet, att ha en dans som har specifika rörelser i samband med varje bokstav kommer att bygga ytterligare mentala vägar till denna information, stimulera bättre minns förmåga. De enkla dansförehavanden hjälper också bygga fysiska samordning och kroppsmedvetenhet genom upprepning.

Utomhus

Med barn utomhus för att lära ett ämne är ett annat bra sätt för dem att lära sig samtidigt främja fysisk utveckling. Även en promenad genom en trädgård att lära barn hur växter växer eller spela med bubblor eller bollar att Visa enkel fysik är ett sätt att involvera rörelse med lärande. Recess tid erbjuder ytterligare en möjlighet att främja lärande genom fysiska utveckling. Små barn måste särskilt få pauser för att tillåta att information att brytas ned. En period av ostrukturerad lek kan barn friheten att utöva sin fysiska utveckling på egen hand och leder till bättre koncentration och förståelse när de återvänder till klassrummet.

Rörelse

Barn utvecklar motorik och kropp samordning genom repetition och övning. Som helt enkelt innebär förflyttning i lektioner i små sätt går långt för att främja psykisk och fysisk utveckling. Använda hoppa hage för att undervisa matematik begrepp. Få barn som visar effekterna av adverb av utagerande verbet och sedan ändra den baserat på adverben. Något sätt att demonstrera ett koncept med en fysisk komponent kommer inte bara att barn fysiska sätt att förstå och ta till sig information utan också, genom den enkla handlingen att flytta, främja mer fysiska utveckling.