mynewspapers.net

Långa tunga hår kan orsaka huvudvärk?

Långa tunga hår kan orsaka huvudvärk?


Huvudvärk är ett mycket vanligt problem bland människor i alla åldrar. De är den vanligaste smärta sjukdomen hos barn och ungdomar, och ungefär en tredjedel av vuxna uppleva dem regelbundet. Genom att lära om orsaker till huvudvärk, kan du minska dina chanser att få en.

Spänningshuvudvärk

Den vanligaste formen av huvudvärk kallas spänningshuvudvärk. Smärta eller tryck på båda sidor av ditt huvud som värkande på ditt tempel, baksidan av ditt huvud och hals är symtom på en spänningshuvudvärk. Enligt webmd.com anser experter att en förändring i hjärnan kemikalier orsakas av stress är den största boven bakom spänningshuvudvärk.

Rikta orsakar

Rikta orsakar av den gemensamma spänningshuvudvärk är vanligen någon aktivitet eller händelse som orsakar du betona. Därför är det bästa sättet att undvika en huvudvärk att undvika stressiga situationer när det är möjligt och att lära sig att hantera och minska stress när du inte kan undvika den. Försök att äta och sova regelbundet, arbeta med god hållning, motionera regelbundet och undvika ansträngda ögon när det är möjligt.

"Hästsvans huvudvärk"

Enligt Stephen Silberstein, MD. chef för Jefferson huvudvärk Center vid Thomas Jefferson University i Philadelphia, långa, tunga hår kan orsaka huvudvärk. Studier tyder på att huden runt din hårbotten, ansikte och öron är ofta extra känsliga, så tunga hår, hårt dragna hästsvans, åtsittande hattar, hårband och även tunga örhängen kan leda till en spänningshuvudvärk av irriterande bindväv i dessa områden. Försök förlora upp din hästsvans eller med tanke på en kortare frisyr om dessa huvudvärk fortsätter.